TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Czas Wolny - Hobby, punkty, hobby itd. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42381)

Tuptuś 18.01.2009 10:59

Odp: Hobby, punkty hobby itd.

Jeszcze do tej cenzury wracając - odkryłem co i jak ;) Po prostu SeeThem tworzy plik censor.package w Downloads. Trochę liznąłem C++ więc mniej więcej wiem co w tej paczuszce jest zawarte - dużo IFów i komentarzy :D

A no i gesty - przy dużym zainteresowaniu grami, Sim układa sobie kostkę Rubika, chociaż nie jestem pewien, czy to do gier czy nauki, bo i jedno i drugie miał mój Sim na wysokim poziomie.

simswerka 18.01.2009 12:28

jak można tańczyć tańce towarzyskie? ja mam opcje 'tańcz...' i mam tylko jeden. Kiedy przybędzie więcej? powie mi ktoś co i jak?

nat9 18.01.2009 12:35

wpisz boolProp testingCheatsEnabled true w mieście w którym jesteś a potem wejdź do rodziny i gdy punkty ci będą spadać pociagnij w bok i masz

simswerka 19.01.2009 17:58

wiem, dzięki
ale chodzi mi o to jakie są rodzaje tańca? tylko klasyczny?
i czy barierce do baletu ciągle jest opcja 'rozgrzej'?

Searle 19.01.2009 18:12

Jest tylko klasyczny. No i wolny jeszcze, ale chyba nie o to Ci chodzi.
Jak się nauczysz na parceli publicznej break-dance, to też będziesz go mogła wykonywać (ale to dochodzi w OŻ).

Invidia Semper 10.02.2009 17:43

Cytat:

Napisał Searle (Post 937822)
Jest tylko klasyczny. No i wolny jeszcze, ale chyba nie o to Ci chodzi.
Jak się nauczysz na parceli publicznej break-dance, to też będziesz go mogła wykonywać (ale to dochodzi w OŻ).

Break-dance?? Ja nic nie wiem, jak to się robi??:D

Searle 10.02.2009 18:59

Musisz udać się na parcelę publiczną w Jaskini Pokrzyku (bodajże do Parku Zachodniego) i tam będzie mata z tancerzem, który nauczy Cię tego tańca.
Możesz też kupić matę i wstawić ja na dowolną parcelę publiczną :)

Krzykaczus_Pospolitus 15.06.2009 17:04

Mam takie pytanie:
Można jakoś zrobić, by mój sim miał talent do takiego hobby, do jakiego ja chcę? Bo już mi się to znudziło, cały czas mają muzyka i taniec:/.

Remus Lupin 15.06.2009 18:45

Jeśli twój sim ma talent wrodzony do muzyki i tańca jeśli nie ma talentu to wszystko ma związek z znakami zodiaku.

wystarczy tylko zmienić znak zodiaku mam nadzieje,że Tobie o to chodziło.

Rosemarie 15.06.2009 18:45

Cytat:

Napisał Krzykacz_Pospolity (Post 1046350)
Mam takie pytanie:
Można jakoś zrobić, by mój sim miał talent do takiego hobby, do jakiego ja chcę? Bo już mi się to znudziło, cały czas mają muzyka i taniec:/.

Wydaje mi się,że powinnaś nie zajmowac się tym hobby,tzn.nic nie robić związanego z tańcem i muzyką,ale za to dużo czasu poświęcaj na rozwijanie hobby tego,którego chcesz,po jakimś czasie wyświetli Ci się,że sim traci entuzjazm wobec muzyki i tanca.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50.