![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
ja mam przeważnie jedno :)
|
Najczęściej 2 :)
|
To zależy :)
Mój rekord to 24 dzieci, ale średnio w rodzince jest ich około trzech. Hm, tak też zagłosuję :) |
Zazwyczaj jedno, góra dwa, ale wyjątkowo teraz mam troje, bo urodziły sie bliźniaki ;p
|
Hmm ja najczęsciej trzy a potem dwa
|
Od 1 wzwyż :) Rzadko jest tak, że mam same małżeństwo, bez dzieci :P Mój rekord to 6 :) (5 chłopców, 1 dziewczynka :P)
Przeważa u mnie raczej klasyczny model rodziny, 2+2, ewent. rodzice+3 dzieci, po 4 też się zdarzają, ale nie aż tak często ;) Powyżej 4 prawie wcale. I w prawie każdej rodzince jest tak, że rodzi się i chłopiec i dziewczynka :) Chłopcy głównie po to, żeby podtrzymać ród :D Ale w mojej najliczniejszej rodzince skutecznie redukuję liczbę Simów płci męskiej :P Tym bardziej, że zdałam sobie sprawę, że to nie jest najlepszy materiał genetyczny (nie, u mnie nie znajdziecie brzydkich Simów! Nawet miastowi wyglądają jako tako, ale jakoś moi Simowie wiążą się z innymi "moimi"- stereotyp "brzydkiego" miastowego jest bardzo mocno zakorzeniony w mojej świadomości :|) Chciałabym też wrócić do adopcji, ale ciężko mi to przychodzi. Była ona popularna za czasów Dziwnowa (IX 2007 - VI 2008), a z kolejnymi latami gry i kolejnymi okolicami było tylko gorzej. Ale grać nie skończyłam, więc wszystko zdarzyć się może :P Jednak do liczb typu 7, 8 na pewno u mnie nie dojdzie (bo źle mi się gra 5 Simami, a co dopiero 10...) |
Ja mam jedno, góra dwa
|
Zależy,ale góra dwoje bo jakoś nie mam podejścia i mnie wkurzają :)
|
Jedno albo dwoje.
|
Najczęściej to dwójeczka. Ewentualnie trzecie - jak tamte już podrosną. I zależnie od humoru, nieraz są bliźniaki, czasami mam ochotę na model - starszy brat i siostra ;) lub odwrotnie :)
No chyba, że robię rodzinę wielodzietną.. to wtedy podchodzi nawet i pod piątkę - więcej nie da, bo słabego mam pc i gra zaczyna ciąć. |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:28. |