![]()  | 

| 

Odp: I love Dance 

A zajrze :>>>>> 
	 | 

Co się stało później...? 
	http://www.wrzuta.pl/film/74e77MYbET......_the_sims_2 No to oznacza, że Koniec!!! Planuję II serię, ale nie wiem czy słusznie.  | 

Słusznie! 
	Piękną córeczkę mają :> :***  | 

Gorszego simowego serialu chyba nie ma :O Słychać odgłosy z poleceń itp. Już nie wspomnę o blogu, który najwyraźniej najlepiej zamknąć albo usunąć. W ogóle nie wiem co Cię napadło do kręcenia seriali. Obejrzyj cos lpeszego np: "Usługi" czy "Wiara czyni cuda". To moja opinia. Narq 
	 | 

nakrec cos Ty i zobaczymy jak Ci wyjdzie.... 
	ogolnie fajny serial tyle jest troche bledow..Ale z czasem nauczysz sie ich nie popelniac:):)pozdro  | 

Sorry, ale poprostu muszę to napisać!  
	Alternativania nakręć serial i zobaczymy jak wyjdzie!! Gorszej oceny jak twoja nie widziałam! Pozatym nie isz tutaj co jest lepsze a co gorsze!!! I lepiej zamknij dziób bo poprostu... A zresztą chyba serial nie będzie kontynuowany bo autorka ma bana(na)  | 

Serialu nie oglądam (czas goni nas caly czas...), ale muszę się wypowiedzieć. 
	Siła wyższa mną kieruje! Ot, co! Cytat: 

Imho wystaczyłoby zwykłe: "Nie podoba mi się. Sorry. Najbardziej przeszkadzają mi odgłosy poleceń." Nie musisz od razu obrażać autorki. Ot, co. Bakuś się wypowiedział i kropka. I proszę nie podważać mojego zdania! No. I koniec.  | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:17. | 

|