TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pani Zadecka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43962)

tomek.966 08.09.2009 22:04

Odp: Pani Zadecka

Pani Zadecka to Agnieszka Zadek! W ulotce do edycji kolekcjonerskiej napisane jest (jakoś tak): Po śmierci męża Agnieszka zamknęła się w sobie. Czy ktoś zdoła zostać jej partnerem? Po śmierci męża - Erika Darlinga Agnieszka prawdopodobnie popadła w depresję i oszalała. Udała się na Przemieście, a całujące się pary przypominają jej Erika. Zgadzałby się też jej wiek. Zgadzałoby się to licząc, że Mortimer ma jakieś 60 - 65 lat w The Sims 2, a w The Sims 3 około dziesięciu. W takim wypadku Zadecka miała by w "dwójce" około 90 lat, w "trójce" zaś około 25. Pozostaje sprawa grobu w ogrodzie Ćwirów. Otóż szanowana i bogata rodzina mogła wyprzeć się szalonej krewnej i wybudować nagrobek, a wszystkim powiedzieć, że Agnieszka zmarła.

Remus Lupin 09.10.2009 17:40

Ejjjjj a czy was zadecka wpada do was do domu na imprezę domową????????

Chciałem zorganizować imprezę patrzę a tam zadecka w moim domu przy stole do pokera czy tam brydża

link:

[IMG]http://i36.************/vhcpco.jpg[/IMG]

zelkam 09.10.2009 21:26

Ech, wgrywaj zdjecia na serwer z GRAFIKĄ (np. imageshack, tinypic)
U mnie tak nigdy sie nie zdarzyło o.o
Z resztą pomijając trójkę to Zadeckiej już laaata nie widziałam :/

Remus Lupin 23.11.2009 16:08

Hej!!!!!!

Właśnie byłem świadkiem jak jeden z wampirów chciał ugryść zadecką ale nie udało się.

Miał ktoś Zadecką wampirem a już myślalem,że ona zadecką ugryzie ale nie ale ulga.

Meona 29.11.2009 08:08

Zadecka? :D Grałam u kumpeli w NŻ i stworzyłam rodzinkę. Gdy poszli sobie do restauracji ta baba włazi. Myślałam, że ten nic nie zrobi. I wtedy podchodzi do sima. BESZTA GO :O
A potem do simki :O to samo :O a potem po kolei w restauracji beształa
PRAWIE wszystkich :O

Alexandra 31.12.2009 15:54

Nie lubię tej Zadeckiej.
Raz u siorki grałąm w NŻ
i moja poszła do reastauracji w kostiumie kąpielowym.
A Zadecka zaczeła na nią krzyczeć,a moja nic jej nie mogła zrobić. ;pp

Bartix12 21.02.2010 21:03

Ja spotykam Panią Zadecką jak idę do "kasyna pod szczęśliwą kartą" zawsze przy tym samym stole:)...Nigdzie indziej jej nie spotkałem...

sIMSOMANIAK_WIKTOR45768 13.03.2010 18:30

Cytat:

Napisał Alisha (Post 802593)
...To zabawna, despotyczna staruszka która non-stop pilnuje swojej torebki, a kiedy nikt nie patrzy... szyje jakies skarpetki! Ma smieszny glos, a jak tylko twój sim zbliza sie do niej, non-stop go karci. Nie reaguje tak na innych (tz. postaci niezaleznych) simów. Zerknijcie na film: http://www.youtube.com/watch?v=l7XDGqi0O5M
w którym jednym z Zombie jest wlasnie... Pani Zadecka! Na razie nie wiem jak temu typowi udalo sie ja zrobic Zombie! Nie dosc ze nie da sie jej zaprosic, zabic lub zmienic jej wiek (poprzednio napisalam: ,,sprawdzalam!", ale kiedy przeczytalam ,,Wredná, besztajácá babé", to wiem ze jednak da sié z niá zrobic sporo rzeczy!) to tym bardziej... zrobic Zombie.
Ale moze kiedys spróbuje, tylko musze poprosic mame zeby kupila mi The Sims 2 Na Studiach, bo nie mam...
A propos filmu: fajna muzyka, nie? I wogóle, dwa z Zombie sá takze wilkolakami! Ciekawy jest tez ten duch(?) goscia, któremu lata... tylko glowa!
Mialam tez ,,wypadek" z Paniá Zadecká! Mam Rodziné Drakulów! No i ich córka, Laila (która, tak jak jej rodzice jest wampirem) dokuczala Pani Zadeckiej: zmieniala sié w nietoperza i latala wokól niej, a odlatywala troszke, kiedy zaczynala já karcic. Ale... Zgadnijcie co nagle zechciala robic Pani Zadecka???
OK, powiem wam: Pojawilo sie polecenie ,,Caluje mnie romantycznie"!!! Niestety skreslilam je, bo myslalam, ze to kolejne karcenie. Co ona u licha zamiezala zrobic?
Zauwazylam tez, ze nie reaguje na dzieci.
Czy gracie przypadkiem w Angielska wersje simów (ja wciáz gram w Polská) i wiecie jak sie nazywa? Napiszcie jakby co.
No i przede wszystkim piszcie waszé przygody z Paniá Zadecká lub dostarczajcie informacji! :D

Ja zabiłem ją w własnym biznesie kupilem parcele gdzie zawsze ona przychodzi i przyszła i ja ją zabudowalem w takim pomieszczeniu i dalem jej te ognie takie i zrobil sie pożar i ona sie zabiła i nie żyje ale powróciła mi jako duch a i tak ******** jest ta zadecka :):)

racuch99 13.03.2010 20:48

Co do tego filmun Youtube to wyskocyło mi że film został usunięty przez użytkownika.

Olik605 03.04.2010 16:33

Nie znosze pani zadeckiej , bo nie można jej zrobić kawału ,bo ciągle wali sima torebką więc się nie da.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:30.