![]() |
Odp: Dziwna opiekunka O_o
To ja miałam taki przypadek zamówiłam opiekunkę (Miałam dwoje dzieci jedno noworodek a drugie małe dziecko) Nakarmiła noworodka położyła go w kuchni na podłodze (drugie dziecko siedziało w foteliku i śmierdziało od niego< bo załatwiło się>)A opiekunka wyciągała cały czas butelki.. O.x całą kuchnie miałam w tych butelkach..( a simka spała a sim w pracy był) I musiałam zwolnić opiekunkę... Dziwne to było... xD
|
U mnie raz było tak,że opiekunka zamiast zająć się dzieckiem-sprzątała,a potem skapnęłam się,że coś jej blokowało drogę i niemogła dojść do kojca ;d
|
U mnie zazwyczaj fajne opiekunki są np. wczoraj do dziecka zamówiłam jedną i przyszła i najpierw zrobiła siusiu poczym umyła kibel, potem się wykąpała poczym umyła wanne, dziecko przebrane i najedzone spało w kojcu, a babka ugotowała obiad "kotlety wieprzowe" i dwa talerze zjadla sama a reszte wywaliła :)
|
Mnie denerwuje, ze te opiekunki są takie stare.
Na szczęście w the Sims 3 opiekunki będą mogły być nastolatkami. Ciekawe jakie wtedy przeboje będą z nimi? Będą pewnie cały czas na telefonie wisiały :) |
U mnie przeważnie opiekunki wszystko czyszczą, siedzą na komputerze, oglądają telewizję i wyżerają wszystko z lodówki :).
|
A u mnie ... opiekunka brała prysznic, spała w łozku moich simow o.O Juz nie wspomnę, ze gotowała ciągle indyki i kotlety i ogolnie przeszkadzała zamiast zająć się dzieckiem... Ehh :(
|
Program dnia mojej opiekunki w Weronie:
- wyrzuca mi śmieci, - myje czasami talerze, - włącza telewizor i idzie gdzieś, a go nie wyłącza -.-, - komputer, szczególnie blog o hobby, - MUSI się pobawić ze szczeniaczkiem. A małe dziecko nienajedzone siedzi w swoim pokoju.:( |
U mnie opiekunka codziennie robi placek jagodowy:D Jak jest basen to w nim pływa, a potem chodzi po domu w stroju kąpielowym(biedne dziecko:P) Dzieckiem się nie umie zajmować, jak mały ma potrzebę to opiekunka go wsadza do kojca:D
|
Ta z opiekunkami to ciągle :}
U mnie normalnie się rozgościła, zwolnic się nie chciala |
Ja zawsze mam takie.
I fajnie jest ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12. |