![]() |
Odp: "Grocester" by haughton
On jest...cudowny!
W kliku pomieszczeniach meble mi się nie podobają,ale to mały pryszcz. Ogród jest cudowny. 10/10 i prosiłabym o ile to możliwe o linka do pobrania...:P |
Nie lubię tej stylizacji więc nie będę oceniać - nie obraź się, wolę bardziej nowoczesne domy, chociaż też nie "zbyt" nowoczesne.
Jak by nie patrzeć, wyszło ci to świetnie. |
O Ch****a. Coś pięknego!
Świetne dotatki i ogólna stylizacja. |
paka95p, ogrodzenie znajdziesz na MTS2. Na przyszłość pytaj o takie rzeczy w dziale "Gdzie mogę to znaleźć".
Downloadu niestety nie będzie (chociaż chętnie bym się nim podzielił), dom zawiera płatne dodatki. |
Przepięknie *_* 100/100
|
Szczęka mi gdzieś dynda między kolanami.
Niestety nie zmieści się to, co chcialabym napisac w skali 1-10. |
Po prostu nie ma co komentować, wszystkie twoje domy są wspaniałe B)
|
Po prstu domek jest cudowny, wspaniały, niezwykły, olśniewający, oryginalny, genialny, niemiłosiernie piękny, stylowy, kolorowy...itd.
Chyba z tego co napisałem powyżej można wywnioskować, że oczywiście 10/10. Jeden z najpiękniejszych domków na forum :) |
Kawał dobrej roboty
Świetnie !
Dom z zewnątrz wygląda dość niepozornie ale idealnie z nim współgra cała zieleń w ogrodzie ! Co do środka domu to: Jest to po prostu kwintesencja luksusu, piękne, piękne i jeszcze raz piękne! Najbardziej przypadł mi do gustu salon który wygląda niesamowicie realistycznie. 10 w skali 1-10 Brawo |
Dom bardzo ładny, czuje się atmosferę tamtych czasów :) Kolory dobrane odpowiednio, czasami coś mi się tam nie zgadzało w kompletach mebli ale to pryszcz :) Jedyne co mi się nie do końca podoba to ogród za domem, zbyt zarośnięty jak dla mnie :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:00. |