TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wampiry itd. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44168)

Wampirencja 02.02.2009 00:29

Odp: Wampiry itd.

można ściągnąć mod ładny i już nie są ;]

Yakuza 02.02.2009 15:21

Ritty

Chodzi o to zakrywanie twarzy ręką jak przy skradaniu za pomocą zwykłego poruszania się?

Chyba od niczego... niektóre wampiry po prostu już tak mają i nawet po wyleczeniu z wampiryzmu chodzą z tym "garbem" ( starzy wyjadacze z Przedmieścia oczywiście ). Pewnie nie zależy to od niczego, ale może jest jakiś kod na to, jeśli tak to podpisuje się pod twoim pytaniem.

A i takie małe pytanko - czy ktoś potrafi prowadzić normalny tryb życia wampirem? U mnie nie chce rano spać i gdy tylko wejdzie do trumny to mimo, że nie ma energii na full od razu wychodzi ( może to wina okien ), no ale jeśli wstanie wieczorem, a wtedy energia nie spada u wampirów to oznacza, że gdy zacznie sie ranek musi się troche "pobawić na słońcu", aby energia zmalała i dopiero będzie mógł odpocząć do następnego wieczora? Dosyć to męczące.

btw. ten temat miał być z założenia ogólnie o wampirach czy w taki się przerodził?

Abigail_Kocur 02.02.2009 18:10

Cytat:

Napisał Invidia Semper (Post 947094)
szkoda, fajne by było takie małe wampirątko:D

No i mała trumienka...o.o

Dawno nie grałam wampirem,ale to chyba tak z nimi jest,że gdy jest Słońce to mogę się od razu glebnąć spać...

Ritty 02.02.2009 20:28

Yakuza, tak, o to mi właśnie chodzi.
Mi też się tak zdarza, najczęściej rano i bywa męczące.
Wampiry tak mają, że nie spadają mu potrzeby w nocy i szkoda, że ciągle gryzą swoich przyjaciół (chciałaby, stworzyć rodznkę ala Edward i Bella z Twilight ;D)

m11el 04.02.2009 09:04

Fajniutka:Twoja ośmioletnia siostra jest na tyle duża że powinna wiedzieć co to wampiry.Czyż nie uważasz że to prawda?

A co się tyczy wampirów można wezwać je poprzez skrzynkę oraz poprzez sima.

Wampirus 27.04.2009 20:04

Ej.A gdzie jest ta Gorzelnia czy jak...Ja mam Simsy2 nocne życie szukam tych wampirów wszędzie na PP (Parcelaria publiczna) w domach i nic!!!A bardzo chciałbym mieć w domu wampira...

Anusia 10.06.2009 20:18

Cytat:

Napisał Wampirus (Post 1009828)
Ej.A gdzie jest ta Gorzelnia czy jak...Ja mam Simsy2 nocne życie szukam tych wampirów wszędzie na PP (Parcelaria publiczna) w domach i nic!!!A bardzo chciałbym mieć w domu wampira...

Wiem...też dość długo włóczyłam się simem po przedmiściu i dopiero za którymś razem spotkałam wampira. To było w klubie - nazwa jakaś z kryptą czy coś takiego xD A jak nie chce ci sie czekać to użyj kodu.

Mostilia 12.06.2009 12:08

A ja umówiłam Sie Niną Kaliente(Czy jak jej tam)Na randke w ciemno z dziewczyną Wyleciała Mi Wampirzca I teraz cały czas Gryzie Nine.A ona pracuje w dzień i Musi Co Noc dzwonic do Swatki bo na rano pracuje=(Co Zrobic by ta hrabina jej nie gryzła?

Ps. Pierwszy post

Rosemarie 15.06.2009 19:46

Odinstalować NŻ xdd nie żartuję.Myśle,że powinniście każdą inerakcję,w której wampir straszy,gryzie itd.kasować.W dzień nie ma co się brać,że wampiry przyjdą,tylko w nocy,więc w nocy kliknij na drzwi i wybierz opcje 'zamknij drzwi' ..'wstęp tylko dla mnie',a jeśli jesteś na parceli publicznej to nie wiem.

Ritty 15.06.2009 20:02

Czyli ta wampirzyca mieszka u niej? Jak nie to nie umawiaj się z nią tylko rozmawiaj przez telefon żeby utrzymac przyjaźń (oczywiście wieczorem) :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:28.