![]() |
Odp: Wymarzone dodatki
Mój wymarzony dodatek to "Życie pozagrobowe" :D
Powstałoby nowe otoczenie w którym sterowałoby się Simami, którzy już umarli - Simowie trafialiby do piekła albo nieba w zależności od tego, jakimi byli za życia. PIEKŁO: diabły z widłami, rogami, kopytami, czerwonymi oczami, pazurami, sierścią, kotły z gotującymi się duszami (okres adapracyjny przed przyjęciem do grona diabłow), fontanny z lawą zamiast wody, opcja tańca diabelsiego wokół ognia... NIEBO: Anioły w bieli lub pastelach, z aureolami, skrzydłami, potrafiący fruwać, grający na cytrze, pieśni anielskie, chmurki, różne świecące dodatki, białe gołębie, nowe świece... edit: w sumie to bardziej pasuje na kolejny dodatek niż na minipack, jednak fajnie byłoby byc diabłem lub aniołem. I popieram pomysł dodatku "Fantasy" :) |
Mój wyarzony dodatek to akcesoria dla zwierzaków bo w grze jest ich zamało
|
co do wymarzonych dodatkow to za stara jestem juz na jakas magie, czy zycie pozagrobowe czy inne tego typu. najbardziej bym chciala chyba dodatek taki typowo wiejski [konie, krowy itp], albo wrecz przeciwnie - typowo miejski [mieszkanie w blokach, mozliwosc odwiedzania sasiadow "pozyczyc soli"]...
i fajnie byloby, gdyby dojscie do kibelka nie zajmowalo simom 30min :P albo zebranie sie z lozka i wyjscie do szkoly [+zjedzenie sniadania] 2 godz, bez mycia i sikania :/ tak zeby czas troche realniej uplywal. aha, i zeby dalo sie wyslac jakiegos sima gdzies na miasto, ale zeby zostac w domu innym simem i nim kierowac :D |
Mi się marzy takie dodatek Szkolne życie . Że tam mozna budować własną szkołe i place zabaw ( dla dzieci oczywiście ) i przedszkola .
|
A ja bym chciała "Akcesoria dla muzyków" Byłyby w nim wszystkie instrumenty. I scena i inne przedmioty związane z muzyką^^. |
- Wieś
- Big city live - Szkoła też mogła by byc |
the sims 2 szpital
|
Toż EA tylko zarabia na tych dodatkach (minipackach) no bez przesady, jakby nie mogli tych samych obiektów dać w normalnych dodatkach...
Ale co do tematu to najlepiej szkoła, coś związane z policją i szpital. Wtedy by to znacznie ożywiło życie simów... Ale my mówimy przecież o akcesoriach a w nich dochodzą tylko nowe przedmiony, nie interakcje x.D |
Cytat:
|
to nie jest przedmiot x.D, no sorry, ale jakby cos takiego mialo powstać, to by taki dodatek zrobili, a nie akcesoria :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37. |