TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Nowy Dzień" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45862)

mysza95 07.10.2008 18:35

Odp: "Nowy Dzień"

Świetny odcinek.Ciekawa jestem kim był ten mężczyzna z auta "pochłonięty lekturą" i co się stało z mężem Cecilii.Czekam na kolejny odcinek.

Liv 07.10.2008 21:37

Hmm...
Ogólnie odcinek bardzo fajny. Świetne zdjęcia :) (szczególnie spodobało mi się to z tymi kamienicami :))
I dwa błędy, o kórych jeszcze jeak dotąd nikt nie wspomniał (były trzy, ale jeden już wymieniła Callineck):
Musze- muszą
Dowidzenia- do_widzenia.
I co jeszcze... Aaa, tak się rozpisałeś o tej koroporacji, więc pewnie jeszcze pojawi się w dalszych odcinkach.
Wnioskuję, że skoro czerwona skrzynka została zniszczona, to Robbie nie dostanie listu :(. I cała robota Cecilii na nic.
9,5/10

Gio 09.10.2008 13:45

Teraz z datami już powinno się zgadzać. Dziękuję za 5 komentarzy w tak krótkim czasie :), jednak mam jeszcze nadzieję, że uraczycie mnie jeszcze kilkoma :P Muszę powiedziec, że następny odcinek będzie dłuższy zgodnie z prośbą ptasiego mleczka. Planuję w nim jeszcze bardziej zagmatwać, wyjaśnią się niektóre problemy z odcinka szóstego, ale dołączy 100 innych zagadek, na których rozwiązanie będziecie musieli poczekac gdzieś około miesiąca, gdyż przez taki mniej więcej okres czau będę tworzyło odcinki z frontu. Co do jeszcze Manufaktury Georga. Tak. Rozbuduję ten temat i będzie królował przez parę odcinków o Cecilii i jej przygodach :)

Gosia 15.10.2008 15:12

No więc tak
Gratuluję pomysłu podjecia się takiej tamtyki i odejscia od standardowych tematów FS :P Jest ciekawie, zapowiada się jeszcze lepiej. Będę obserwowac. Chcialabym jednak zebys zwracal wieksza uwage na szczegoly co do np dat itp, wtedy od razu wszystko się lepiej czyta; pozdrawiam :)

karpix 15.10.2008 22:12

No to i ja uraczę Cię komentarzem xDD
Czytam to FS od dłużego czasu. Dobry pomysł (przede wszystkim lubię taką tematykę), ładne zdjęcia i opisy...
Podoba mi się, o.

Gio 16.10.2008 18:37

Dziękuję za siedem komentarzy :) Jestem naprawdę wniebowzięty! A tak do rzeczy, bym się nie obraził jakby jeszcze ze dwa :P ale i tak się cieszę z tego co mam. Przepraszam. Chciałem zachować regularnośc w towrzeniu odcinków, ale mi się nie udało :(, bo powinien być już w ten wtorek. Ale to z racji, że ten będzie dłuższy. Nie mam pojęcia kiedy go zobaczycie, ale najbardziej prawdopodobnym terminem jest dopiero następy wtorek. Jeżli ktokolwiek zasmucił się z tego powodu (a wątpię), to go bardzo przepraszam, że musi przeżywać takie cierpienia. Teraz jest moda na modusy, wkrótce i ja dodam swój- bedą to zdjęcia z planu Nowego Dnia :) Ale to dopieto po następnym odcinku.

Ps. Jeszcze dwa komentarze by nie zawadziły!!!

Björk 22.10.2008 09:21

Przeczytałam bardzo pobieżnie kilka pierwszych odcinków i jestem pod wrażeniem Twojego sposobu wyrażania się, opisywania różnych rzeczy itp. Bardzo podobają mi się zdjęcia...
Szkoda, że narzekam ostatnio na brak czasu, ale postaram się tu zaglądać i przeczytać do końca :)
Świetnie, że wykorzystałeś moje pomysły ;)
No, ale jest jeden minus... strasznie drażniąca czcionka do czytania...
No to jeden z komentów masz :)

Gio 22.10.2008 14:12

Nastepne odcinki już będą w innej czcionce. W takiej, jak teraz pisze :P I nie wiem, gdzie ja wykorzystałem jakiś Twoje pomysły...

Thriller 22.10.2008 14:51

Nie mam czasu przeczytać całości, ale jedna rzecz zwróciła moją uwagę :). Imię George odmieniamy George'a, George'em, George'u. Popracuj nad tym!
Przy okazji - zauważyłam, że zdjęcia przy rozdzielczości 1024 na 768 rozbijają stronę.

Björk 22.10.2008 15:18

Cytat:

Napisał Atlantis (Post 882163)
Nastepne odcinki już będą w innej czcionce. W takiej, jak teraz pisze :P I nie wiem, gdzie ja wykorzystałem jakiś Twoje pomysły...

Mi właśnie poprzez pogrubienie się kiepsko czyta...
Już lepsza by była sama kursywa.
A jak to nie wiesz, gdzie - całe FS jest moim pomysłem...
Tylko, tego, nie wiem, jak się skończy :D

OCZYWIŚCIE dla niewtajemniczonych i nie znających się na żartach, to ja z tym FS nie mam nic wspólnego oprócz przeczytania kilku odcinków...
Chociaż jest dość ciekawe i nie obraziłabym się, gdybym jednak coś wspólnego z nim miała :)
Ot taki zawaluowany komplement :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:14.