![]() |
Odp: Więzienne melodie
Ależ nie ma za co, nie musisz dziękować !
|
kiedy bedzie nastemtny
|
bardzo mi sie podoba, tylko wolalabym, zeby na zdjeciach pokoje byly bardziej umebowane, wiesz takie z zycia wziete, bo to wyglada tak sztucznie...
ale ogolnie super, czekam na nastepny odcinek |
Madzia123 - nie wiem, myślę, że po weekendzie :]
|
dlaczego dopiero po weekendzie:/
nie trzymajcie nas w niepewnosci:/ |
Bo teraz jest szkoła i nikt nie ma czasu, a weekend jest Wszystkich Świętych.
|
Ostatnio z powodu... hm... problemów osobistych i nadmiaru nauki nie miałam czasu na FS. Zrozumcie proszę, że mam też inne obowiązki i zajęcia niż pisanie FS. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu jestm tylko człowiekiem i tak samo jak inni mogę nie mieć weny na pisanie, mieć "gorszy" dzień, dużo nauki, musze się spotykać z przyjaciółmi...
II odcinek pojawił się szybko, bo długo czekałyśmy na fotki (zła Ola! xDD) i w międzyczasie napisałam odcinek. Teraz już nie jest tak fajnie, niestety... zaczekajcie kilka dni i nie upominajcie się, zwracam się szczególnie do fajniutkiej ;] Postaram się zrobić odc., jak tylko znajdę chwilę. Pozdrawiam i miłego weekendu. |
Ellie jeśli pisanie fs Cię przerasta odpuść sobie, ale popularność to ty masz 1 odcinek a już 6 stron komentarzy pozazdrościć tylko :) nie no żarcik a tak pozatym to fs ciekawe ale do ideału daleko ocenie po 2 odcinku :P
|
Ale już jest drugi xP
|
Flash. Nie przerasta mnie, tylko nie jestem w stanie pisać odcinków co kilka dni ^^
I tu jest dowod, ze nie czytałaś, bo są 2 odcinki, jak już napisała DI xD [edit. mam polowe odc. III xD] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18. |