![]() |
Odp: Jaka magia?
ja najczęściej obdarzam simów magią neutralną i światła. ten zielony odcień skóry mnie przeraża o.O
|
Magia Ciemności :D
|
ja różnie raz miałam złą czarownice i dobrego czarodzieja i byli małżeństwem.
|
Różnie, to zależy.
|
Różnie, zależy jakie mam plany, aczkolwiek dobrych jest u mnie więcej. Nawet jak robię Simki z ładną karnacją, na drugim stopniu ''zuuaaaa'' im się zmienia. Ciekawe czy jak taka zła czarownica się opali, zmieni jej się odcień skóry ;)
|
HardaBrzoza - wiesz, na MTS jest na to mod, sama z niego korzystam ;) A osobiście robię czasem dobrych, czasem złych. Neutralni zostali niestety przez EA potraktowani jak piąte koło u wozu :((
|
Ja jeszcze nie miałam Neutralnego, ale wolę magię ciemności niż światła. Jedyne co mi tam przeszkadza to zielony kolor skóry przy wyższym poziomie magii
|
I na dodatek ta zielona skóra przeszkadzała w wybieraniu makijażu, jeśli dobrze pamiętam. Ale jakby co, to dla tych co grają podaję, gdzie można na to ściągnąć hack (tylko z góry ostrzegam, że on likwiduje także ten złoty pył na skórze dobrych czarodziejów): http://www.modthesims.info/download.php?t=299163
|
Wiem wiem, wczoraj pobrałam mniej zieloną skórę default (bo tak od razu zlikwidować to trochę nie przypomina złej) z MTS tak z ciekawości. Masz moje słowo że to prawda ;) I jestem z tego niezmiernie szczęśliwa.
A neutralnych raczej nie robię, bo chociaż mają najfajniejsze sukienki i fajne kotki (szare i leci z nich złoty pyłek), nie mają swojego pałacu. Nawet tronów itp. nie mogą robić, tylko eliksiry i ''Małą Pannę Śmigotkę''. |
A to ja tylko preferuje magię światła.
A co to jest wogule "Mała Panna Śmigotka" ? Ja mam od premiery Osiedlowe Życie i nigdy nie miałam magii Neutralnej... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:09. |