![]() |
Najlepszy mini pack
Chciałam ułatwić trochę wybór kupującym akcesoria, więc założyłam ten temat. Który mini pack waszym zdaniem jest najlepszy? Napiszcie odpowiedź na pytanie oraz krótkie uzasadnienie, czemu akurat Ten.
|
Odp: Najlepszy mini pack
Mi zaden sie nie podoba
|
Ja mam tylko Święta (i to właściwie nie 'Na święta' tylko ten starszy,'Zestaw świąteczny' więc nie wiem,czy mogę tu głosować i się wypowiadać,ale wg mnie to najlepsze mini-pac ki - wprowadzają ciekawe możliwości i interakcje,może nie jest tego dużo,ale są ciekawe ;) A reszty nie kupiłam,bo szkoda kasy.
|
A ja mam wszystkie mini pack oprób RR. Za najlepszy uważam chyba... młodzierzowy styl (nowe fryzury i akcesoria - meble, itp.), choć Moda z H&M też była fajna.
|
Mi najbardziej podoba się Moda z H&M, RR, gdyż wprowadza dużo nowych śmiesznych obiektów i działa mi jeden super dodatek :D
|
Mi się najbardziej podoba Moda z HM
|
To zależy: dla dzieciaków biore rzeczy i meble z RR, dla nastolatków rzeczy z MS(chyba najlepsze zestawy), a dla bogatych dorosłych meble z SiE, i ciuchy z H&M
|
Mój ulubiony i według mnie najlepszy to: Moda z H&M
|
Ja sądze że Szyk i elegancja ,ponieważ tam było dużo fajnych rzeczy.
np łóżko i inne meble. Moda z H&M też mi się podoba ale minimalnie lepsza jest dla mnie szyk i elegancja. Rozrywka rodzinna jak dla mnie to porażka xP Nic fajnego nie było. Impreza nawet mi się podoba, ale za mało fajnych rzeczy. Na święta mi się podobają ,a najbardziej choinki i mikołaj ,i Nowy rok :D W młodzieżowego stylu nie mam. |
Dla mnie zdecydowanie lepsze są akcesoria moda z H&M!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:43. |