![]() |
Odp: Wybieg dla modelek
Pozy dochodzą w Podróżach np.ośle uczy czy coś takiego.A wybieg dla modelek można robić w modzie z H&M bo tez mam,ale nie stety nie wiem jak go zrobic.Gdzies czytałam ale nie pamiętam..a i chyba trzeba miec taki hack zeby mogly modelki robic pozy :D :D
|
Ja tak z innej beczki
Jak obejrzeć pokaz mody którego ja nie organizuję bo to nie moje simy są modelami??? Proszę o odpowiedź jeśli to możliwe |
Był flaming od shaklin chyba,ale nie ona zakończyła działaloność.Dała jedynie do ściągnięcia dodatki bez opisu.Tam jest właśnie flaming,który daje takie chodzenie jak modelki.Jeśli znajdę to podam.
A co do wybiegu-poprostu daje się fundatemnty,tą taką zasłonę(ozdoby) i te małe lampki na podłogę i to tyle;) Nie jest to pokaz jako pokaz,że ludzie będa podziwiac i tak dalej.Te ,,pokazy"bardziej przydają się do fotostory albo videostory;) |
Cytat:
Chociaż możesz poszukać filmików np. na youtube, sądzę, że inaczej się nie da :P |
http://www.sendspace.com/file/bxl82x
tu jest flaming;] |
aha.Teraz nie mam na kompie simsów i nie sprawdzę;/
|
Odp: Jak to zrobić
Ktoś w innym temacie napisał,że trzeba się ubrać w ubranie z Mody z H&M i kliknąć na wybieg,a następnie zrób pokaz czy coś;/.Ale mi się nie wydaje,bo nigdy nie miałam czegoś takiego.Raczej nie można zrobić takiego wybiegu,że przyjdą ludzie i będą podziwiać.
|
Pytania związane z H&M.
więc to te pytania:
1.Jak zrobić pokaz mody 2.Jakie dodatki np.nż ,cpr ,wb itd. mają najmniej MB RAM I Z AKCESORI dzięki z pomoc |
mnie sie wydaje ze to ten hack http://modthesims2.com/showthread.php?t=244917
|
wybieg dla modelek możesz zrobić właściwie w każdym dodatku, jak i w wersji bez nich.Wystarczy, że ściągniesz hack co dały Ci osoby powyżej, zrobisz fundamenty czy scenę z jakiegoś dodatku i masz :-)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39. |