![]() |
Odp: Przenoszenie sima z Historii do podstawowej wersji gry
wydaje mi się, że nie da. alke jeżeli ktoś ma swoje sposoby, to może ci pomóc. pozdrawiam ;))
|
Odp: Przenoszenie sima z Historii do podstawowej wersji gry
Temat jest stary, więc nie wiem czy ten problem wciąż istnieje, ale... za pomocą SimPe powinno się dać to zrobić. Jak zauważyłam program widzi okolice z Historii więc warto spróbować postępując zgodnie z poradnikiem.
|
Odp: Czy można wgrywać dodatki z neta do historii?
Yy... A mi w historiach działają meble itd.Ale nie działają ubrania, włosy, skiny... wydaje mi się ze ściagam meshe:D Znaczy ściągam, tak myśle. Wkładam do stworzonego folderu download, a jednak i tak nigdy nie ma tego w grze.
|
InSimenator do Histore ze świata zwierząt.
Hej.Chciałabym się spytac czy w simsach Histore ze świata zwierząt chodzi InSimenator.? Jak,tak to proszę powiedziec do jakiego folderu to wgrac.
|
Odp: InSimenator do Histore ze świata zwierząt.
nie dziala, InSim jest przeznaczony tylko do The Sims 2 + dodatkow.
|
Odp: InSimenator do Histore ze świata zwierząt.
Dzięki za szybką odpowiedź.
|
The Sims Historie!!!
Czy w the sims Historie z życia wzięte w normalniej grze bez robienia histrii da sie budowac bo wiem ,ze w sims h. z . bezludnej wyspy sie nie da a w h.z zycia wzięte da sie??
|
Odp: The Sims Historie!!!
Mylisz się - w Historiach z bezludnej wyspy w trybie gry swobodnej da się budować.
Nie wiem, jak to jest z Historie z Życia Wzięte. Ale przypuszczam, że też się da. |
Odp: The Sims Historie!!!
oczywiscie, ze sie da.
tak samo w "historiach ze swiata zwierzat". |
Własne Historie!?!?
Czy w jakich kolwiek Simsach z serii "Historie" da sie zrobic własną histornię i potem ją przejść??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:32. |