![]() |
Pogoda?
Włączyłem sims historie z bezludnej wyspy, Patrze a tam zamiast wyspy wanmami jest POGODA!
Weszłem do niej, załadowała mi się połowa i wyłączyło mi grę. Czy ktoś już coś takiego miał, i czy jak miał to czy mu się załadowało do końca? |
Odp: Jak zaadoptować zwierzaki?
Ale spróbuj poszukać jaguara u szamana on może z nim siedzieć tak jak u mnie.
|
Jak zrobić te kolumny.
Widziałemw tej grze domy które miały mosty na wodzie lub całe były na wodzie zbudowane ale niewiem jak postawić kolumne pod wodą żeby taki dom zbudować.Proszę niech ktoś powie jak bo chciałbym sobie taki dom zbudować bo sobie uwidziałem taka fajną parcelę ale na niej jest mało miejsca i dlatego chce ten dom na wodzie.Przykłedem takiego domu jest dom w którym odrazu po zainstalowaniu gry mieszka rodzina Lufa.Oczywiście na wyspie Wanmami.
|
Odp: Pogoda?
Jak pogoda znaczy ze pada deszcz lub świeci słońce bo tego nie rozumiem.
|
Cytat:
|
Aha to spróbuj poszkuać pliku pogoda i zminić jego nazwę na Wanmami.Ale niewiem czy to zadziała.
|
Cytat:
|
Odp: Ogólne pytania dotyczące Bezludnej Wyspy
Czy są jakieś dwie wersje simsów na bezludnej wyspie?Bo jak czytałam na innych forach to pisali o jakimś rekinie co ma w brzuchu mape ,że trzeba zebrać wszystkie heroglify itd. i jest inna okładka jak patrzyłam
Prosze o odpowiedż i z góry dzięki:D |
Cytat:
|
Goska168 może podaj tą stronę bo ja nie dawno grałam w bezludną wyspę i mapa była w kadłubie samolotu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08. |