![]() |
Odp: Gta IV
Silnik graficzny oraz fizyczny będzie ten sam [pewnie a raczej na pewno ]
przypominam że między gta vice city wyszło 6 miesięcy po premierze gta 3 i nie sądzę że gta V będzie miało cokolwiek wspólnego z Gta IV oprócz grafiki i fizyki oczywiście nie sądzę że komuś potrzebna jest jeszcze lepsza jakość tekstur? więcej efektów czy bardziej dopracowany silnik fizyczny . co do skoków informuje drugi raz że skoki na spadochronie sa potwierdzone reporterzy się na ten temat wypowiadali i sami w to grali jest kilka zdjęć można podczas lotu normalnie operować spadochronem jak w gta san andreas |
a ja mam takie pytanie: kiedy się ten spadochron dostaje :|
No i jeszcze takie głupie pytanie: na filmik na yt widziałem, jak ludzie normalnie zjeżdżali sobie samochodami z najwyższych wieżowców. Jak oni je tam 'włożyli'? |
Dla mnie obie serie są super. Choć przyznam że odrobinę wolę GTA IV za tą prześliczną grafikę i różne możliwości jakich nie było w SA.
|
Nie wiem czy słyszeliście , więc podaje .http://gta.net.pl/3456,news.html .
Bardzo prawdopodobne że już niedługo pojawi się pierwszy zwiastun Gta V :) Stawiam na 1 styczeń 2010r :) ale to tylko moje spekulacje . |
Cytat:
Słyszałam.Ciesze się bardzo i nie mogę się doczekać :) Choć jak na razie nie miałam możliwości nawet na zagranie w nowy dodatek do GTA ;) Ale mogłoby nawet wyjść już 1 stycznia :] |
faktycznie ciekawe :D Czyżby akcja piątki miała miejsce na jakimś pustkowiu ?(sugeruje się to co jest na miejscu oderwanego kawałka plakatu)
|
Jezdy, ja sie akurat zbierałem na IV ,a tu już V
Szybcy są xd |
Muszę się Wam jeszcze czymś pochwalić :)
Ściągnąłem i zainstalowałem nowe autka i - o dziwo!- działają :P Biorąc pod uwagę moje komputerowe zdolności jest to nie lada wyczynek ;) Wy też macie w grze jakieś mody? |
ja wgrywałem przez tego sparka ;)
Mi tylko jeden samochód robi błąd... i to wystarczy go podmienić na ten co był poprzednio? (wszystko oryginalne mam zgromadzone w osobnym folderze) |
czy z takimi wymaganiami gra mi pójdzie??
Intel Pentium 4 CPU 2.00 GHz 1 GB RAM troche mało :/ graf napewno dobra bo sprawdzałem Serwis Pack 3 Bo ja pożyczam od kolegi i niedawno pożyczyłem zainstalowałem nie działało zainstalowałem SP3 bo miałem SP2 i nie działało może dlatego że gra była już zainstalowana? Co mam robić? I czy wymagania mogą być? Bo pożycze dopiero gdzieś po poniedziałku. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |