![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
Zależy jakie simy mają cele, jak te typu mieć 10 dzieci, 20 wnuków, itp to nawet nie próbuje. Ale czasem jak mają np osiągnąć szczyt jakiejś kariery to próbuje. Rzadko spełniam ich cele życiowe, ale jednak czasem się zdarza.
|
Staram się spełniać ich cele życiowe, ale gdy moja simka np. chce mieć 20 najlepszych przyjaciół to rzadko się mi to udaje, lecz jeśli chodzi o szczyt kariery, to bardzo często to osiągam.
|
Spełniłem takiej mojej studentce (MAM NIGHTLIFE) Cel to był-rozwinąć 7 umiejętności
|
Ja rzadko spełniam cele życiowe,to zależy...Aktualnie moja simka(mężatka,a córkę) ma cel życiowy:zdobyć 20 najlepszych zwierzęcych przyjaciół:D.
|
Cytat:
mi się jeszcze taki nie trafił... |
Ja za pomocą SimPE zrobiłem mojemu simowi cel życiowy: rozwinąć wszystkie umiejętności na max'a.
Gościu do pracy nie chodził i kuł aż mu się udało. |
Spełniłem kilku simom te cele, ale tak niedawno to tylko ten z karierą, dojść na szczyt kariery Prawo, a dążę do spełnienia celu mojego sima rozwinąć 7 umiejętności maksymalnie - ma rozwiniętych już 4 maks, a 3/4 5 umiejętki, jedna simka (żona tego co karierowy cel ma spełniony) będzie miała cel spełniony, a mianowicie dożyć do złotego jubileuszu.
|
ja zawsze spelniam ich cele zyciowe jak chodzi o kariere ;)
ekhm...no, 10 dzieci to chyba jednak stanowczo za dużo :P |
Ja się starałem spełnić te 10 szkodników, ale wymiękłem przy 5.
|
mi się jakoś udało wszystkie umiejętności na studiach rozwinąć!(bez kodów)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47. |