TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   czy podoba ci się, że w the sims 2 są różne nieprawdziwe rzeczy??? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48543)

kotecek 21.04.2010 20:17

Odp: czy podoba ci się, że w the sims 2 są różne nieprawdziwe rzeczy???

hmnnnn.... trzeba mieć w tj grze coś czego nie ma inaczej gra była by trochę nudna... ja najbardziej lubię ufo :)

Wiktoria__07 15.05.2010 08:08

Mi one nie przeszkadzają jak chce grać w bardziej "normalne" życie to poprostu nie używam nagród typu czapka radochy albo te lustrzanki. A jeśli chce mieć bardziej nietypową rodzinkę to se robie kosmitów,niemowlaki co to mleko piją,simorośle i takie tam.

Sherlock 16.05.2010 12:03

Fajnie, że wprowadzili takie niecodzienne rzeczy ^^
Dzięki temu życie simów jest bardziej urozmaicone, co sprawia, iż nie jest takie nudne.

EDIT: Jezus... źle zagłosowałem, bo nie przeczytałem dobrze pytania :(

Kalinka 29.10.2010 11:29

Mi się podobają takie rzeczy bo można dodać fajnych rzeczy do życia simsów żeby było wyjątkowe.

.mirror 29.10.2010 18:28

Ja tych rzeczy używam tylko, gdy chcę stworzyć taką dziwną rodzinkę.
A bez nich da się przecież grać. Simsy miały być wyobrażeniem życia, prawda?

Avantys Impremia 29.10.2010 19:06

Zdecydowanie nie. Przecież dla większości userów liczy się w simsach zabawa ! A bez tych dodatków, gra byłaby nudna.

Rademenes_ 29.10.2010 22:07

@ up

Zgadza się. Jest to wprawdzie symulator życia, ale... nie można zapominać, że to mimo wszystko gra, a poza tym w życiu również zdarzają się różne nieprzewidziane rzeczy. Nie da się wszystkiego zaplanować co do minuty ;-).

inoue 30.10.2010 11:59

Kurcze, ja też źle zagłosowałam bo źle przeczytałam pytanie : (
W każdym razie nie uważam że simsy byłyby lepsze bez tych "dodatków". Byłaby nuuuda :D

Lorette 30.10.2010 14:29

prawdę mówiąc ja nigdy nie mam cierpliwości do zaprzyjaźnienia się z wilkołakiem i bycia nim, raz byłam wampirem, ale to tylko dlatego, że bawiłam się insiminatorem, chociaż fajne są wampiry w tych nocnych klubach. simoroślą też nigdy nie byłam, hm a trzeba w końcu spróbować

agatkaa 01.11.2010 13:15

moim zdaniem stwory, ktore pojawiają się w dodatkach tj. wampiry, wilkołaki, zombie itd. nie psują całego obrazu gry. Wręcz przeciwnie. Simsy to bardzo realistyczna gra, wszytko sie dzieje jak w prawdziwym życiu, a takie stwory i "inne" postacie są dodatkiem i sprawiają, że gra jest ciekawsza. Nie są oni zaliczani do normalnych simow, bo przeciez w rzeczywistosci wszystkie stwory to fikcja. Mi osobiscie nie przeszkadają, a dla niektórych tworzą większą frajdę w grze, a o to przecież chodzi:)
ps. z podrowieniami dla wszystkich simsomaniaków:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:13.