![]() |
Odp: Składzik Irys
Irysiaaaaku.! no kolejne cudeńko.!
magiczna i urocza. Ładny skin i bardzo realistyczny makijaż. czekam, moja droga na kolejną <3 buziaaam ; * |
ma za wysoko nos. Nie podoba mi się, inni może się ze mną nie zgodzą, ale to zależy od gustu-ładna sceneria.
|
Marigold - bardzo mi się podobają te oczy :) Simka jest bardzo ładna, ma fajną sukienkę, prezentacja podkreśla urok simki. Mam zstrzeżenie tylko do ust, ich kształt mógłby być bardziej naturalny.
Luna - fajna blondyneczka z uroczymi piegami. Tym razem nie czepię się ust bo są ładne. Makijaż bardzo dobry. Simka ma ładną, delikatną twarzyczkę. Widzę tylko jeden błąd, z brwiami, dziwnie się ułożyły niby są wysoko ale troszkę najeżdżają na powieki. Ogólnie fajne simeczki ;) |
ładna tylko właśnie oczy :d
ale fajne simki robisz nie to co ja :< |
Dzięki wszystkim za tak miłe komentarze! :> Nie przesadzaj treys :P
|
aaa Irrrrrrryyys [robi ładne oczka] czyyy istniaałaby możliwość, żebyś dała do ściągnięcia Lunę? Bez włosów rzecz jasna, bo są płatne [mi to i tak już obojętne, bo JE MAM ah! ;d]. Proszęproszęproszę :>
|
Luna jest boska, kocham ją :D 10000000/10 :>
|
Oczy śliczne ale...nos jest ciut za wysoko
Ale tak to ok :) |
Luna jest super, a ja lubię jej wysoki nosek.
Podoba mi się jej uroda, taka delikatna a jednak urocza. Większość ludzi robi długowłose sztuczne simki (czyt. ja), ta taka nie jest :) |
Kiedy możemy się spodziewać kolejnej simki?;>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:29. |