![]() |
Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???
Trzeba pamiętać, że w tę grę grają też mniejsze dzieci :) Podejrzewam, że większość rzeczy byłaby dla nich troszkę zbyt skomplikowana. Pomyślcie sobie: sim wstaje, musi wyprasować sobie koszulę, ogolić się, umyć zęby, twarz, uczesać, pomalować, zrobić manicure (te dwie ostatnie czynności akurat odnoszą się do simek)... Podejrzewam, że gdyby realizować tak wszystko po kolei, zabrakłoby simowej doby. W grze jedna minuta to tyle, co nasza sekunda, więc różnica czasowa jest dość spora... :) Zresztą wydaje mi się, że siedmiolatek nie zdołałby zapanować nad tym wszystkim i mając w grze małe dziecko, nie potrafiłby go dostatecznie dopilnować, gdyby było tak, jak piszecie. A pomyśleć, że do tego dochodziłaby jeszcze liczna rodzina malucha i pies z kotem, którego trzeba byłoby szczotkować, wyprowadzać na spacer, kąpać, obcinać pazury, chodzić do weterynarza i Bóg wie co jeszcze :)
|
Heh, wymieniliście wszystko, nic dodać nic ująć:D.
|
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale brakuje mi gospodarstwa rolnego, ze zwierzętami hodowlanymi. Zeby kury znosiły jajka, żeby możnabyło doić krowę i pić mleko....
|
Taa.... Tego wszystkiego brakuje. Jeśli o mnie chodzi to uwielbiam koniki, sama chodzę na lekcje jeździectwa, to miodzio sprawa. Koniki są kochane. I dlatego fajnie by było jakbym mogła jeździć konno w Simsach
|
Mi brakuje tego, że wychodzę z domu inie mogę wyjść np. po zakupy tylko przez fona. Fajnie by było poprostu iść na spacer!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Ludzie, nie przesadzajcie. Chcecie podglądać sima w pracy/szkole. No ok, ale co wy będziecie z tego mieli? Radość? Poza tym, jak wyobrażacie sobie sterowanie sima w pracy? Nie wydziwiajcie się i zadbajcie o życie realne, to tylko gra. |
Mi brakuje tylko pralki, nic więcej.
|
Mi brakuje czasu (1 minuta w simsach to nasza 1 sekunda :( ) jak wstaje godzine przed przyjazdem samochodu do pracy to starczy czasu żeby poszedł do kibla i zjadł śniadanie :(:(
No i brudnej podłogi i ubrań :) |
Cytat:
Mi brakuje : - Tego że simy tak kwadratowo chodzą. - Jak mam czasem rachunki to 2, i nie może odrazu ich wziąć tylko po jednym. To wkurza - Wybór głosu, jak słyszę głos faceta to mam ochotę rozwalić mu łeb -.- - Ścian typu - w kącie na suficie pajęczyna, lub jakieś napisy - Że codziennie są chwasty na roślinkach uprawnych -.- - Nie można odwiedzać sąsiadów. - Nikt nie przychodzi i nie dzwoni do drzwi, tylko z własnej woli. Raczej Tyle... Pozdro :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11. |