![]() |
Odp: Kiedy Anioły Zapłaczą
Cytat:
|
Świetny odcinek! Jestem bardzo ciekawa jak potoczą się dalej losy bohaterki.
(tak nawiasem mówiąc to ma bardzo fajne imię :P) Nie dopatrzyłam się żadnych błędów, więc 10/10 :) A i bardzo podoba mi się pomysł z aniołami... |
Ekhem... Co taka cisza? Może jeszcze ktoś się wypowie? ^^'
|
I oto nastepne bardzo udane fs. Wciagnęłam się, nawet bardzo. Lubię Twój styl pisania, jest w nim cos specyficznego.
Ocena: 10/10 |
Przeczytałam już wczoraj, ale to było w nocy, mój musk* był niezdolny do myślenia :P
lubiem <33 Podoba mi się, i to bardzo. Miszczowskie fotki, piękne postacie, wartka, przemyślana i dobrze zaplanowana akcja... czego więcej chcieć? Czekam na więcej :) -------------- *celowy błąd xD |
To ja się jeszcze wypowiem. No więc odcinek bardzo mi się podobał i z niecierpliwością czekam na następny. Ciekawa jestem jak Nadine wybrnie z tej ciężkiej sytuacji. Zazwyczaj staram się nie oceniać po pierwszym i drugim odcinku, ale tutaj nie mam wątpliwości, że fs zasługuje na najwyższą ocenę :) 10/10
|
Nie no wspaniałe... Twój styl pisania jest powalający... Czekam na więcej i daję dychę :)
|
bardzo wciąga, dobrze się czyta, jednym słowem nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ;) 10/10 pozdrawiam
|
fajne ;)
FAKT, pare rzeczy zgrzyta (np. ochroniarz i to, ze nadine praktycznie nie zareagowała), ale to przeciez fs :> podoba mi sie, ciekawe, jak to rozwiniesz. |
Super... Brak słów, naprawde genailne *__*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38. |