TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Hannah Montana (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50295)

Dejavu 13.04.2009 20:42

Odp: Hannah Montana

Niezłe,niezłe :) czekam na kolejny :)

Red Trumpet 13.04.2009 21:17

No, teraz jest o wiele lepiej. Do zdjęć nie moge się przyczepić, ale mam wrażenie, że akcja dzieję sie za szyko. I tak jakby brakuje mi "tego czegoś" w Twoim FS, ale sama nie wiem co to jest. Może gdy będziesz starszy będziesz umiał budować większe napięcie w opowiadaniu i bardziej oddawał uczucia bohaterów, ale jak na 5 klasę to bardzo dobrze wychodzi :)
Dam tak 7,2/10 na zachętę.

Fiorella 13.04.2009 22:26

Osobiście nie przepadam za Hanną Montaną. Ale Twoje fs nie jest złe.
Chiciaż jest troche błędów, za mało opisujesz i wszystko za szybko sie dzieje. Postaraj się to berdziej oszlifować. Będę czytać dalej i cieszę się, że Hannah nie jest taka sztuczna jak w serialu.
Ocena: 6/10

pąpą 14.04.2009 08:03

Cytat:

Napisał Damek (Post 999364)
Flavour-I oto chodzi.....Nie mam zamiaru kopiowac praw autorskich,a pozatym wole miec postacie maxisowe a nie jakieś, ,,sztuczne", ,,plastikowe", że tak powiem.

A ja się będę z tobą kłócić :D Przejrzyj simy z tematu "U figi" i napisz mi na PM czy wg ciebie wyglądają sztucznie.

Avonlea 14.04.2009 08:16

Coraz bardziej mi się podoba.
Nie wiem ile planujesz odcimków, ale z pewnością przecztam je wszystkie. Musze przyznać, że najwiękrzą uwage przyciąga kot, którego uszy są niezawodne.
No, a ogólnie to myśle, że akcja teraz dopiero się rozkręci i nabierze charakteru. Ciekawa jestem też jakie będzie końcowe sedna przygód bohaterki ;)

9.8/10

Björk 14.04.2009 08:20

No proszę. Kolejna współpraca :)
Co do tekstu - skoro inni wytknęli błędziki, to już nie będę się powtarzać.
Dla mnie liczy się to, że jest zrozumiały :)
Bardzo duży + za ciekawe zdjęcia bez wykorzystania wszechobecnych dodatków z neta :)

Reserved 14.04.2009 08:23

Czekam na kolejny odcinek !
Pochwalę ze lepszą jakość zdjęć i bardzo ładnie Ci wszyły.

Katara 14.04.2009 08:23

Avonlea-Napewno na koniec wymyślę coś fajowego :D...dzięki za ocene
Björk-Takich ludzi to ja cenie.....Miła, przyjazna i podoba jej się moje fs bez ściągania wielu dodatków z internetu..:)
Reserved-Dziękuję bardzo

Gio 14.04.2009 08:25

Cytat:

Napisał Damek (Post 999765)
Miła, przyjazna i podoba jej się moje fs bez ściągania wielu dodatków z internetu..:)

Jesteś taki sam jak ja kiedyś ;) Ale wierz mi, że i czas na dodatki z neta przyjdzie, bo po prostu nie będziesz mógł sie bez nich obyć ;)

Björk 14.04.2009 08:27

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 999766)
Jesteś taki sam jak ja kiedyś ;) Ale wierz mi, że i czas na dodatki z neta przyjdzie, bo po prostu nie będziesz mógł sie bez nich obyć ;)

Offtop ;) Wierz mi po zachłyśnięciu się dodatkami z neta w pierwszych latach gry - wywaliłam większość i jestem z tego bardzo zadowolona :D

No i co Ty na to?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:40.