![]() |
Oczywiście masz rację, ale zawsze powinien być jakiś alternatywny sposób, nie sądzisz?
|
Ja się tylko "wspomagam" występami karaoke :wink:
|
JA CHCE SIMSY A NIGDZIE NIE MA ODALI MI KASE I NIECHCIELI WYMIENIC :evil:
|
To postaw scene tam gdzie żarcie, simów pociągnie i zajmie to 9 czy 8 dni ;) żartuje :D :)
|
Ja miałam zupełnie inne życie, a więc tak:
Krok 1 Stworzyłam se rodzinke trzy osobową, były trzy siostry, tylko jedna miała zostać gwiazda wiec po piec punktow do charyzmy, kondycji i Inwencji. Pojechałam do dzielnicy showbiznesu i śpiewałam na scenie karaoke... ------------------------------------------------------------------------------------- Krok 2 Tak, zdobyłam upragnione pół gwiazdki, ale nie jechałam robić zdjęć. Zaczęłam znów śpiewać i zdobyłam kolejne pół! Mam upragnioną jedną gwiazdkę! ------------------------------------------------------------------------------------- Krok 3 W klubie Karaoke na podwórku postawiłam te urządzenie do nagrywania piosenek. ------------------------------------------------------------------------------------- Krok 4 Pojechałam moją simką znów do Klubu karaoke i nagrywałam "motyw przewodni". Potem pojechałam robić reklame i jak zdobyłam kolejne pół gwiazdki to miałam już dwie i znów zawitałam na "scenie karaoke"... ------------------------------------------------------------------------------------- Koniec Dalej już robiłam właściwie, nie robiłam tak jak poprzednio. |
a ja nie mam zadnego sposobu i gram sposobem Corneli:) :twisted: :wink:
|
coś ci się pokręciło bo masz sposób Cornelii :wink: a piszesz jeszcze przed tym że nie masz żadnego sposobu :roll:
|
No, że nie ma żadnego swojego sposobu i dlatego gra tak jak Cornelia (chyba)
|
ja tam gram po swojemu ... na czasie mi nie zalezy :wink: nie spieszy mi sie :roll: umierac nie planuje :wink:
|
Pewnie w złym temacie piszę to pytanie, ale trudno. Czy wie ktoś może o tym? Jeśli chcę zostać gwiazdą i zdobywać przyjaciól do awansów, to może mi zdobyć tych przyjaciół (sławnych) jakiś członek rodziny tak aby ci przyjaciele zaliczyli się do moich przyjaciół? :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04. |