TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   20 złotych zasad forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50357)

gruszka. 17.04.2009 19:59

Odp: 20 złotych zasad forum

dajcie sobie spokój wszyscy. czy was tak bardzo obchodzą inni? ja rozumiem, że każdy chce być "sobą", ale w rezultacie wszyscy są tacy sami. kiedy to wszystko wam się znudzi? rankingi w tym, kto jest bardziej egoistyczny, wulgarny, oryginalny i w ogóle? Właśnie taka jest mentalność Polaków, zamiast skupić się na sobie, swoich ziomkach i wszystkim co wokół tego, na siłę chcecie okazać się lepsi od innych. Czy jest jakiś sens w robieniu tego na forum o simsach?

nic więcej na ten temat nie powiem, nie lubię wciągać się w różne dyskusje, bo potem często mówię dziwne rzeczy i przeczę sama sobie. fajnie jeżeli przeczytacie to i przemyślenia (śmiesznie to brzmi w tej sytuacji) zostawicie dla siebie, w co wątpię no ale tego bym w sumie chciała : D

Vanitas 17.04.2009 20:14

1. Słuchaj rocka i metalu. Nawet jeśli nie lubisz, udawaj, że lubisz.
2. Liż tyłek administracji, ale nie bądź zbyt sweet.
3. Jeśli kręci cie pop, nie ujawniaj tego!
4. Obrażaj chrześcijan.
5. Miej nick w stylu: Heather, Lily Rose, Carmen bądź sperma_w_kapeluszu, smukła dziewica
6. Obrażaj plastiki i olewaj młodszych
7. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego.
8. Często wpisuj się do marudnika w stylu:
nienieneineineinienneieieineie
9. Omijaj szczęściarza
10. Oglądaj tylko mądre filmy, chociaż usypiasz w połowie
11. Udzielaj się na czacie: sporo przekleństw
12. Napisz mroczne fotostory.
13. Używaj słowa: infantylne ile wlezie.
14. Wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.
15. Zgrywaj chojraka.
16. Oceniaj innych bezpodstawnie
17. Pod żadnym pozorem nie lub Zmierzchu, HSM i głupich komedii romantycznych- to takie infantylne!
18. Czytaj tylko nudne i grube książki.
19. Jeśli nie czytasz, szukaj tytułów w necie.
20. Odrzucaj zaproszenia od infantylnych dzieciaków!

Ojej, jestem taki 'inny' Około 17 'Złotych zasad' nie pasuje do mnie... :(

vivien 17.04.2009 20:41

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1002519)
i tak jestes w lepszej sytuacji, ja nie mam zadnego popu =/ help me

napewno gdzies masz Britney skitrana!

Aya de Chat 17.04.2009 20:47

Pomimo tego, że w jakiś sposób zgadzam się z częścią punktów, nie rozumiem tekstu o nickach. Poproszę o jakieś proste wytłumaczenie ;)

Björk 17.04.2009 20:56

Może dodam, że te zasady mi się tak bardzo spodobały, bo potrafię śmiać się sama z siebie...
Może nie tyle teraz, ale kiedyś bardzo pasowały do mnie punkty 1, 3, 8, 9, 10 no dobra i kilka innych by się znalazło :)
Nie myślę tutaj akurat o działalności na forum, bo te "zasady" wyznawałam będąc jeszcze w liceum, a wtedy nie było INTERNETU ;P
A szczególnie mnie bawi, jak sobie pomyślę, że w szkole wystrzegałam się wszelkiego jedzenia wmawiając wszystkim, że jestem wegetarianką, bo to było wówczas "modne" - nie jeść mięsa bo się żałuje biednych zwierzątek, a w domu wpieprzałam schabowe :D

no i w ufarbowanych na czarno włosach oraz odziana w wielgaśne czarne swetry włóczyłam się po korytarzach razem z jedną wyglądającą podobnie kumpelą rozmawiając o "Moonlight i wish" i innych takich ;P... a teraz jak to wspominam określam to jako bycie "ci*ą ciemności" :D

vivien 17.04.2009 21:02

Cytat:

Napisał Anonimowe Alkocholiczki (Post 1000262)

20. Odrzucaj zaproszenia od infantylnych dzieciaków!

ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.

Björk 17.04.2009 21:03

Cytat:

Napisał vivien (Post 1002589)
ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.

I to napisała "Najsłodszy Admin" :D

Ej - masz rację - sama zanim przyjmę czyjeś zaproszenie trochę obserwuję delikwenta na forum :)

shezza 17.04.2009 21:32

tak tak, wszyscy razem jestescie niesamowicie zabawni. a juz w ogole najzabawniejsze jest to, z jakim zapalem wszyscy teraz sie przed tymi zasadami zapieraja. gdyby to was nie dotyczylo, to po co byscie sie, kochani, zapierali? :) zreszta nvm, ciekawa komedia, popokazujcie jeszcze troche, jacy to jestescie fajni itd itd itd. to nawet lepsze niz kroliki.

Björk 17.04.2009 21:33

Grace - czy wszystkie znajomości muszą być na "całe życie"??
Znam wszystkich - a w razie co mogę ich sobie przypomnieć w archiwum :)
Chodzi o to by było miło :) A ze wszystkimi miło mi się gada/gadało :)

shezza 17.04.2009 21:37

wezcie sobie w ogole zalozcie osobne forum gdzie sie bedziecie oblewac lukrem i walczyc w budyniu, mam ostatnio wstret do slodyczy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:30.