![]() |
Odp: Pierwsze Spojrzenie
Cytat:
|
Szukałem szukałem i wyszukałem kilka rodzin którzy będą obecni w Sunset Valley
1. Landgraabowie to dziadkowie Mirosława IV razem z jego przyszłym ojcem. 2. Rodzina Buckingham - rodzice matki Mirosława (jego drudzy dziadkowie) 3. Rodzina Lotario - dziadkowie Dona 4. Rodzina Langerak, ale nie wiem kto dokładnie |
Dziwne, że dają Kasię Langerak. To w końcu tylko pokojówka....
|
Ale wiesz, taka pokojówka "znana" xP
|
Bo może coś jednak było z tą pokojówką i jest ona bardzo istotną postacią tej gry? :D
Kto wie, kto wie? Ja się zastanawiam czy dzięki The Sims 3 będziemy mieli pewnośc, co stało się z Bellą Cwir :| Możliwe, że nie - i w ogóle wątpię, żeby takie coś było jednak xd |
Bella Ćwir podobno została porwana przez kosmitów, ale kiedy próbowałam ją kodami i SimPE przywrócić na łono rodziny, to nic z tego nie wyszło. Także się cieszę, że mogę jąmieć na oku i trzymać z daleka od teleskopu ;)
|
Zrobię jakiegoś gościa, zobaczę wszystkie przedmioty w trybie kupowania, pochodzę po mieście... itp. z podniecenia będę robić byle co :D
|
Ach.. by już mógł być ten piąty czerwca! Szkoda, że nie będzie dema, byłoby fajnie. Chociaż w demo bym sobie popykała w trakcie tych nudnych oczekiwań.
|
Cieszyłbym się, gdyby wcześniej jednak wyszły TS3, bo do czerwca umrę z tęsknoty za Simami
|
nom amsz racje demo moze sie przydac
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:28. |