![]() |
Odp: Cechy Simów
Technofob ma możliwość psucia sprzętów (opcja specjalna sabotuj), pojawiają się negatywne natrójniki np podczas korzystania np. z komputera, można narzekać w rozmowach na technikę.
|
czy jak mam simke kleptomanke i ona cos komus gwizdnie, to moze ja zgarnac policja? XD
i co najczesciej przynosza kleptomani? |
Co do policji to nie wiem. A najczęściej kradną (u mnie przynajmniej)... KOSZE NA ŚMIECI :( Czasen też krzesła, kuchenki i stoły. Ale pół rzeczy których ukradłem, to kosz na śmieci :(
|
nie lubię cechy "szalona"
nie pamiętam,czy moja simka kiedykolwiek poszła spać w piżamie ;/ ciągle w stroju kąpielowym albo sportowym,czasem nawet w sukni ślubnej jak mi weszła w adidasach do łóżka,to ją posłałam na kanapę spać... |
aj tam, u mnie sim pływał w wizytowym, do knajpy w tym do pływania, spanie w codziennym, a normalnie w tym do pracy :D
|
Już trzy razy siedziałam swoim kleptomanem. Ale nie wiem, czy to za takie kradzieże, czy dlatego, ze pracował jako złodziej. Ale wiem na pewno, że siedzieć można.
|
lubię cechę dusza towarzystwa, łatwo o to aby przyjęcie było superowe i jestem w centrum uwagi wszyscy simowie chcą ze mną tańczyć :P
fajna jest też pracoholik, podoba mi się, że można zadzwonić do pracy i dowiedzieć się czy wszystko okay, a jak nie to pomaga się rozwiązać problem przez kompa ;) najlepsze zestawienie dla mnie to: zły (lubię płacić na złe cele :P), rodzinny, charyzmatyczny ( tylko wkurza mnie, że rozwija swoją charyzmę nawet w łóżku ;) ) sprawny fizycznie, podekscytowany. szkoda, że tak mało można ich wybierać :P ale zazwyczaj po pewnym czasie modyfikuję ich cechy ;), żeby wszystkiego w życiu spróbowali :D |
Lubię cechę Śpioch-komputer dobrał ją jednemu z moich bliźniaków,co się cholernie przydało,bo chłopak spał jak kamień nawet,gdy jego brat wrzeszczał :P Może też spać przy włączonej wieży itede i nic mu nie przeszkadza :P
No i chciałabym przestrzec osoby,które w TS3 chcą mieć dzieci :P-jeśli macie zamiar sami wybierać cechy dziecka i nastolatka,MUSI mieć ono najwyższą ocenę (5)-u mnie w jednej parze bliźniaków jeden miał 5,a drugi 4 i tylko temu z 5 mogłam wybrać cechę,drugiemu wylosował komputer (na szczęście nic strasznego,"Urodzony kucharz":P). |
To mnie wkurza właśnie, tak samo z ciążą - jak ciąża przebiega dobrze to wybieram cechy jak nie to komputer losuje. Tylko jak zgadnąć jak ta ciąża przebiega skoro nie ma żadnych informacji ani wskaźników, które by to pokazywały. To samo z rozwojem małego dziecka... niby uczy się logiki i kreatywności na zabawkach, ale żadnych nie ma do tego wskaźników i Bóg jedne wie, jaki jest jego rozwój... Dla tego tutaj przydaje się testingcheatsenabled... :rolleyes:
|
Właśnie odkryłam nową cechę. Pechowca nie da się zabić. Głodziłam go, topiłam, usiłowałam spalić, no nic. Niezniszczalny. Mroczny Kosiarz informuje nas, że takiej ofiary mu żal i znika, a sim żyje sobie dalej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56. |