![]() |
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
studia! studia! i jeszcze raz z studia z życiem studenckim simów
|
Cytat:
Ale nie wydaje mi się, żeby EA chciało w ten sposób zaoszczędzić ;) Biorąc pod uwagę, że ludzie i tak kupią dodatki ;P |
Zdecydowanie 4 pory roku.
I powinni więcej zawodów dodać. Chociażby fajny by był : ochroniarz , który by łaził z jakąś gwiazdą rocka wszędzie w wyznaczonych godzinach :]. |
Coś związanego z Czterema Porami Roku.
|
ja napewno cztery pory roku i zwierzaki no i moglo by dodac troche wiecej karier
|
Cytat:
|
mnie takze nie kreca wilkolaki, w koncu seria the sims ma na celu odwzorowanie zycia codziennego a przeciez w naszym zyciu nie wystepuja wampiry, czary itd ;)
to nie harry potter :P baardzo chcialabym aby jak najszybciej ukazaly sie zwierzaki :D a brak por roku az tak bardzo mi nie przeszkadza, chyba dzieki temu, ze odrazu mozna miec domek nad morzem, nie czekajac na zaden z dodatkow ;) |
Oczekuję czegoś w styu Historii z Życia Wziętych. One były najlesze, bo była konkretna fabuła :) Ale nie pogardziłbym czymś w stylu balangi z jedynki, zwierzaki i cztery pory roku(choć w to ostatnie nie grałem, ale widziałem recenzje)
|
Najlepiej by było,jakby był dodatek Zwierzaki i Cztery Pory Roku,tego mi najbardziej w trójce brakuje.I fajnie by było,jakby był jakiś dodatek z czarami,też by się przydały (:
|
Szkoda, ze dodatki z czarami zazwyczaj są wydawane jako ostatnie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:06. |