![]() |
Odp: Błędy EA ;)
Cytat:
jak to? : OOOO |
Właśnie nie wiem jak, ale ten sim (Leighton Sekemoto) po prostu nie mógł umrzeć :D Jego partnerka, moja simka Cloe umarła (a była w tym samym wieku...). Próbowałem go ukatrupić, bo nie zarabiał kasy, bo go zwolnili za oszustwa, ale się nie dało. Zamknąłem go w pokoju bez drzwi i podpaliłem ten pokój, ale się nie dało...Próbowałem go zagłodzić, ale miał prawie wszystkie wskaźniki na czerwono i nic :P
Poza tym, w duchach cos zmienili... Zamiast straszyć i niszczyć sprzęty jak w dwójce, to przesiaduje całymi dniami siedzi przed telewizorem i sączy soczek z barku :O |
Moja simka też ma już 112 dni i nadal żyje i ma się dobrze. Również bym chciała, aby już umarła.
|
Ja już wcześniej gdzieś pisałem, że długość życia simów ustawiona np. na 90 dni czy epickie 960 dni to jest tak jakby wartość minimalna. Simy mogą żyć jednak dłużej :D U mnie też to było - przy ustawionym życiu epickim na 960 dni sim żył już ponad 1020 dni ;)
|
1. Gdy sim leży w łóżku, to widać że między kołdrą a simem jest jakaś dziwna tekstura ;[ Strasznie mnie to denerwuje.
|
Liviaczek - dokładnie, już w TS2 wyglądało to o niebo lepiej w porównaniu do Trójki, teraz mamy mało atrakcyjny widok rozciągniętej tekstury :/
http://img93.imageshack.us/img93/4151/51158175.jpg |
Ale theground, próbowałem się go pozbyć jeszcze na dwa sposoby! Jest jakieś logiczne wytłumaczenie na:
+ Gdy prawie wszystkie paski (prócz zabawy i pęcherza) są na czerwono, sim nie umiera + Zamknięty w pożarze, ogień się go nie ima tylko otacza. I nie wiem, czy wy tak macie, ale często lustro mi się... ZAWIESZA! :O Wpierw widać w lustrze w kratki (biało-przezroczyste), a potem obraz zanika... |
W końcu moja simka umarła mając 117 dni na drugi dzień po spełnieniu jej pragnienia życiowego.
|
Jak patrzy się na jadący samochód w Supertempie, to to wygląda jakby się cofał B)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:19. |