![]() |
Odp: Błąd podzczas aktualizacji
aby zaktualizować grę lub wgrać dodatek musisz wywalić cracka i wgrać oryginalny plik inaczej się nie da plus katalog Mods przenieść na pulpit
|
Nie zadziała, cracka nie posiadam tak samo jak folderu Mods, czyli to nie po ich stronie leży wina
|
Cytat:
na mikołaja bede już miała podstawe oryginalną ;) , a powiedz mi jeszcze , czy można jakoś zapisać te savy z gry , bo odinstaluje podstawe i , zainstaluej na nowo jak już kupie podstawe . to chciałabym mieć te rodziny co miałam kiedyś , a nie wiem czy te savy można gdzieś skopiować albo coś ;) |
Podobno się da ale ja nie próbowałem ;D
|
msusisz zapisać całe Electronic Arts ( z moje dok.) gdzieś i potem wrzucic jeszcze raz do Moje Dokumenty i po sprawie
|
wyrzucilam folder mods jednak nadal to samo, wciaz te niebieskie pola. co teraz zaktualizowac raz jeszcze bez dodatku mods?? pisze ze gra juz jest zautualizowana..
|
Cytat:
dziękuje ;) . czyli , żeby mi ten dodatek zadziałał ; musze wywalić gre , wgrać podstawe oryginalną , później wgrać ten dodatek i ten katolog mods przenieść na pupit , tak ? a powied zmi czy to jest na 100 % pewne , że to podziała ? |
może przenies sobie najpierw na wszelki wypadek ten katalog mods zanim co kolwiek zainstalujesz :) a wrzucisz ewentualnie jak zainstalujesz obydwie czesci
|
Cytat:
a ten dodatek mi bedzie na 100 % działał? ;) |
nie wiem :P
mi narazie nie chca zniknac niebieskie kwadraty zamiast parcel ;/ mimo ze przenioslam katalog mods i zrobilam drugi raz akutalizacje 1.7.9 eh dałam nowa gra i jest normalnie bez tyhc niebieskich pól ! w koncu! tamta rodzinka utracona ale trudno przynajmniej moge wogole grac :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |