![]() |
Odp: Harry Potter i Książę Półkrwi.
a mi osobiście sie podobały jak idziesz na lekcje i uczysz się nowego zaklęcia i pokazuję tobie symbol zaklęcie i możesz wciskać odpowiednia klawisze albo jak było w 1 przerysować co było strasznie trudne.
|
racja i sadze, ze te proste znaki myszka czy tam analogiem (zalezy od konsoli) sa duzo latwiejsze i przyjemniejsze. :P
|
A pamiętasz tą części praktyczną jak zbieramy gwiazdki, a w trójce były takie herby Hogwarckie
co raz bardziej cię lubię. |
ale w ktorej czesci byly te gwiazdki bo nie pamietam? :P
|
W pierwszej i drugiej.
|
tak pamiętam! :P
|
w 1 i 2 podczas części praktycznej,a w trzeciej części to już mam takie herby taki duży co kończy lekcje dodam też,że w KT trzeba dojść do gwiazdy wyzwania takiej dużej i :( to jest na czas.
|
mam już od środy, niedawno przeszedłem.
pojedynki, eliksiry, latanie na miotle jest świetne. grafika jak na ps2 może być. hogwart jest olbrzymi. dodali nowe lokacje, a stare zostaly rozbudowane. łatwo się zgubić dlatego przy każdej eskapadzie korzystam z pomocy prawie bezgłowego nicka. misje są różnorodne, a w piątce większość gry szukaliśmy członków do gd. lekko się przechodzi, fajny motyw z godłami i wielki plus za pojedynki na dwóch. ogólnie pozytyw, polecam każdemu fanu harrego pottera. zostało mi jeszcze 40 godeł do maksymalnej ilości. :| |
Główny, filmowy wątek bardzo krótki - trzy godziny z życia i gra ukończona. Bez większych rewelacji. Nie podoba mi się to, że gra jest taka liniowa... Mimo, że Hogwart jest dość ogromny, większość lokacji jest niedostępna - a szkoda. Brakuje swobodnego penetrowania zamku. Quidditch jest zbyt uproszczony, co jest kolejnym minusem. No, ale za to strasznie podoba mi się przyrządzanie eliksirów - chyba jeden z moich ulubionych elementów tej gry. Ogólnie wypada średniawo... No, może trochę ponadprzeciętną ^^
A tak na marginesie, to nie mogę się już doczekać filmowej wersji Księcia, chociaż i tak pewnie wiele wątków książkowych zostanie brutalnie pominiętych... Wie ktoś może coś na temat rozdzielenia filmu na dwie części? Gdzieś tak słyszałam, że na HP i KP trzeba będzie dwa razy iść do kina... To nadal aktualne, czy nie? |
Tak będzie w przypadku Insygniów Śmierci. Będą dwie części... $$$. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:36. |