![]() |
Odp: Denerwujące momenty
@R_L: Zwłaszcza kopanie śmietników :> Nie lubię także gości, którzy przychodzą po wprowadzeniu się rodziny i stoją przed domem przez kilka godzin jeśli się ich nie przywita.
|
Ja najbardziej nie cierpie sąsiadów:/Raz jak ich wpuściłam to oni cały czas pili kawe:/A potem zostawiali na podłodze kubki i zamiast je sprzątnąć to robili kolejne porcje:/
|
ja raz uciekłam nastką z domu ale mnie policja zabrała. Położyłam ją spać o 3 nad ranem, poszłam sobie zrobić kanapkę i jak przyszłam już była 7 i musiałam ją szybko ubrać a ona z pół godziny wzdychała ze smutku że ją zgarnęli!
|
Wkurzają mnie też simowie,którzy w klubach(NŻ)kradną drinki ;)
|
jeszcze wkurzają mnie jak wyskakują te dymki "Może wyskoczymy gdzieś pod koniec tygodnia?" czy coś takiego.
|
Kopanie śmietników i kradzenie gazet przez sąsiadów. I jeszcze jak simy dzwonią do mnie, bo niby "ich przyjaźń się kończy"... ;/
|
Przed chwilą grając sobie przypomniałam-kiedy Simy śpią i pada śnieg to muszą wstać żeby popatrzeć jak śnieg pada.Strasznie mnie to ostatnio irytuje
|
A mnie wkurza taki moment.
Gra studenką w akademiku i tam są inni studenci. Wkurze mnie to gdy jeden ze studentów wyciąga pracę domowa i odrabia, przerywa wyciąga następną pracę i znów przerywa i tak w kólku i wszedzie gdzie nie popatrzę to niedokończona prace domowe prze ten bałagan muszę je usuwać kodemj |
Tak mnie też ostatnio to wkurza.Wkurzają mnie simy których zatrudnię do pracy i przydziele im pracę "sprzedawcy" a oni zamiast namawiać do kupowania to namawiają jednak ze skutkiem negatywnym i tracę gwiazdki.;/
|
Mnie wkurza to że gdy np. moja simka siedzi z narzeczonym na kanapie to jak klikne ,,obejmij " to wyłącza TV. Wkurza mnie też to że kiedy im się nudzi to żrąą...
--------------------------------------------------------------- Ja w TS 3 zrobiłam żula xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:05. |