![]() |
|
Odp: Domy z Simsów 1
Śmietnik w salonie - Simy nie mają litości! x(
Kurczę, nie znałam tego. Ciekawe, czy wcześniej były może na oficjalnej stronie TS1 (obecnie niestety niedostępnej :()... Przy stoliku do szachów jest dokładnie to samo krzesło co w kuchni, jednak w dwójkowym odwzorowaniu różnią się kolorem. Roślinka stojąca na stolę przypomniała mi bardziej tą pelargonię, aniżeli fiołka :) Kafelki w łazience też są zupełnie inne... Nie masz ich w bardziej "jedynkowej" wersji? Przydałby się tez inny recolor łóżka i pościeli, bo te wybitnie TS1 mi nie przypominają. A to łóżeczko dziecięce jest po prostu niezastąpione :redface: Dlatego też nie czepiam się, że walnęłaś to z CPR. Te drzwi za 100 (dobrze pamiętam?) mogłaś w dwójce zastąpić tymi drewnianymi, troszkę droższymi od tych, co masz teraz. Jest tam brązowy recolor, chyba nawet wybrany jako domyślny, więc można śmiało :) Za bardzo masz wyostrzone zdjęcia, szczególnie te z zewnątrz. Weź przesuń w grze ten suwak na wysokość 3/4 - myślę, że nawet lepiej Ci się będzie dzięki temu grało :) Widzisz, jest trochę niedociągnięć ;) Pokombinuj przy następnym domku :) Zainteresowała mnie rodzina Valentino, może tego byś się podjęła? |
Nie podoba mi się ten dom ma straszną bryłę i fatalny kolor zewnątrz. Przed pokój jest straszny. W ogóle mi się nie podoba ponieważ nie jest umeblowany i co to ma być.
|
agacarter gratuluje inteligencji, przeciez widac, ze to jest dom odwzorowany z the sims 1, ona sama sobie go nie wymyslila.
i mi sie dom bardzo podoba! w ogole to zazdroszcze Ci tych simsow 1 :< |
WOW :O
Nie chciało by mi się odwzorowywać idealne kopie domów z jedynki i przenosić do dwójki. Poza tym ściągasz te wszystkie rzeczy z jedynki... Nie no, podziwiam cię, ja bym zapewne nie dała rady zrobić coś identycznego :P |
to naprawdę dobre odwzorowanie! miałem go kiedyś ale go zbuldożerowałem :< fajnie wychodzą ci te kopie. twórz dalej!
|
Lal! Swietne... Dom Marka Kawalera : DDD ... oh, mam do niego wielki sentyment! <3
Dobra robota, buduj dalej ;) |
Domy są świetne... chętnie zobaczyłbym zamek z otoczenia 2. Byłby idealny dla wampira.
|
No, Master chylę czoła przed Twoją chęcią odwzorowywania domków z poczciwej jedynaczki :) Bardzo dobrze Ci to wychodzi.
Czekam na kolejne prace. |
Że się zapytam, będą kolejne? Bo mi się to bardzo podoba :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30. |
|