TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Zwierzaki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52174)

Starlight 20.02.2010 21:10

Odp: The Sims 3 Zwierzaki

Mhmm jak pisze na Simy.pl
Cytat:

Tym razem, nie jest to tylko wyobraźnia graczy, ponieważ ten tytuł wydaje się być całkiem wiarygodny. Wszystko za sprawą sklepu Take2, który umożliwia zamówienie takiego rozszerzenia już teraz. Według informacji podawanych na stronie, dodatek miałby pojawić się na półkach już 4 czerwca.
Myślę, że na zwierzaki poczekamy..
EDIT: Tutaj Chodzi o Dodatek Hobbies & Professions

Katka_Psychopatka 21.02.2010 10:00

Bez względu na to, jaki będzie następny dodatek przydałoby się przede wszystkim więcej karier. I nie wiem, jak Wam, ale mi bardzo podobało się ustalenie, co jest dla danego sima atrakcyjne (np. blond włosy). Mam nadzieję, że coś takiego przywrócą :)

Starlight 21.02.2010 12:02

a mnie to wnerwiało bo np. Simka ma blond włosy, a Sim "nienawidzi" tego koloru i "Simowa Chemia" się psuje.

jekyll 21.02.2010 12:07

A czemu wszyscy powołują się na simy.pl a nie na thesims.pl heloł?

Starlight 21.02.2010 12:15

tam jest najwięcej newsów ^^

Chryzantem Złocisty 21.02.2010 12:33

no niestety jeśli chodzi o informacje to też wchodzę na simy.pl,mimo iż tej strony szczerze nie znoszę :P
ale ostatnio również na forum tutaj można znaleźć wszystkie newsy z świata simów :)

nmin 21.02.2010 12:43

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1213656)
a mnie to wnerwiało bo np. Simka ma blond włosy, a Sim "nienawidzi" tego koloru i "Simowa Chemia" się psuje.

Ale przecież o to chodzi w chemii między ludźmi/Simami :D

jekyll 21.02.2010 14:54

Przepraszam bardzo, ale na naszej stronie też są newsy!
Nie po to się produkuję, abyście mówili, że nic nie ma.

Heloł

Starlight 21.02.2010 16:17

Uuq. Oczywiście, że są u nas też.
Ogólnie uważam, że nasza strona i tak bije wszystkie.
Ona była w Gazecie z The Sims 3 (poradnik itp.) Że to jest Oficjalna i Najlepsza strona o The Sims 3. Jak znajdę tą gazete dam skana ;P

Vanitas 21.02.2010 16:41

Uuq. - nie pogniewaj się, ale z thesims.pl nie wyniesiemy nawet 75% newsów z liczby jaka jest na simy.pl. Mimo tego uważam, że nasza strona jest lepsza to po ilości newsow simy.pl wygrywają. A jeśli coś jest na thesims.pl to jest opisane bardzo krótko.

Co do samego dodatku - uważam, że takowy się przyda, jednak coś jak CPR było by dużo lepsze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:24.