![]() |
Odp: The Sims 3 Zwierzaki
Mhmm jak pisze na Simy.pl
Cytat:
EDIT: Tutaj Chodzi o Dodatek Hobbies & Professions |
Bez względu na to, jaki będzie następny dodatek przydałoby się przede wszystkim więcej karier. I nie wiem, jak Wam, ale mi bardzo podobało się ustalenie, co jest dla danego sima atrakcyjne (np. blond włosy). Mam nadzieję, że coś takiego przywrócą :)
|
a mnie to wnerwiało bo np. Simka ma blond włosy, a Sim "nienawidzi" tego koloru i "Simowa Chemia" się psuje.
|
A czemu wszyscy powołują się na simy.pl a nie na thesims.pl heloł?
|
tam jest najwięcej newsów ^^
|
no niestety jeśli chodzi o informacje to też wchodzę na simy.pl,mimo iż tej strony szczerze nie znoszę :P
ale ostatnio również na forum tutaj można znaleźć wszystkie newsy z świata simów :) |
Cytat:
|
Przepraszam bardzo, ale na naszej stronie też są newsy!
Nie po to się produkuję, abyście mówili, że nic nie ma. Heloł |
Uuq. Oczywiście, że są u nas też.
Ogólnie uważam, że nasza strona i tak bije wszystkie. Ona była w Gazecie z The Sims 3 (poradnik itp.) Że to jest Oficjalna i Najlepsza strona o The Sims 3. Jak znajdę tą gazete dam skana ;P |
Uuq. - nie pogniewaj się, ale z thesims.pl nie wyniesiemy nawet 75% newsów z liczby jaka jest na simy.pl. Mimo tego uważam, że nasza strona jest lepsza to po ilości newsow simy.pl wygrywają. A jeśli coś jest na thesims.pl to jest opisane bardzo krótko.
Co do samego dodatku - uważam, że takowy się przyda, jednak coś jak CPR było by dużo lepsze. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:24. |