![]() |
Odp: Często gracie w TS3 ?
Ja tak 2-3 godzinki dziennie.
|
Od jakiegoś czasu naszła mnie wielka ochota na granie w TS3. Gram praktycznie jakieś 2 godzinki dziennie. Wcześniej grałam rzadziej.
|
Teraz nie gram prawie w ogóle, bo mam zainstalowane The Sims 2 ;)
(Piszę "prawie", bo zdarza się mi się czasem grać u kogoś :P) |
Teraz gdy mam TS3 Kariera gram prawie codziennie tak po 1 godz. :D
|
Aktualnie wraz z nowy dodatkiem jak i przed jego premierą grałem 4-5 razy w tygodniu po 1 godzinie w dni robocze, a w weekendy to i 3 godziny... :)
|
Nie codziennie, ale jak już siadam do gry to na kilka godzin, wczoraj 6 godzin ;) ( stworzenie sima/ki, wybudowanie domu lub przebudowanie już istniejącego w grze, rozgrywka danym simem, czasem jakaś mała sesja zdjęciowa sima lub simki: czasem oni robią takie zabawne miny i przybierają fajne pozy..., co by potem móc się tym pobawić w jakimś programie graficznym i zrobienie sobie jedynej, niepowtarzalnej np.: tapetki na pulpit )
|
Codziennie po jakieś 3 godziny :) . Planuję to zmienić w wakacje, bo jak była zima i święta, to dostałem simsy 3 i grałem, ponieważ na dworze było zimno, ale wcześniej nie pomyślałem, że mogłem budować zamek mini taki z fotelem, stolikiem, schodami, piętrem, oknami i łukiem zamiast drzwi, ale w tą zimę zbuduję. Może dodam gdzieś na forum :) . W lato pogram więcej w EuroBusiness :)
|
Ja gram w The Sims 3 od 1 - 3 godzin dziennie. Czasem sobie odpuszczam, jak jest ładna pogoda. Wtedy wychodzę na dwór.
|
Teraz to w ogóle nie gram. Za to jak Karierę zainstalowałam, to grałam około 4-5 godzin z przerwami na pójście do wc. Ale teraz mi się nudzi i nie chce mi się grać w simsy.
Czekam na zwierzaki!!! |
Ja muszę mieć "fazę" na simsy i wtedy mogę grać bez końca :P
Ale to przychodzi na jakiś czas, a po kilku dniach się nudzi i odechciewa mi się gry. Najczęściej gram na działce, bo nie mam internetu :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:19. |