![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Napiszcie mi poproszę, gdzie wgrać hack z modthesims na usunięcie cenzury, czy też do packages i czy działa w tym dodatku. Mam jeszcze jedno pytanko czy da się edytować pragnienie życiowe i ulubioną muzykę, danie, kolor ? Wiem, że można edytować cechy kodem, ale wyżej wymienionych nie da się. Bardzo proszę o pomoc. :)
|
Mam pewien problem. Dzisiaj zakupiłam dodatek i po włączeniu gry pasek wczytywania nie idzie do pszodu. Nie ma nawet muzyczki. Nie mam żadnych dodatków z internetu ani modów bo robilam reinstalke. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
|
Nmin niestety nie ma podziału na dodatki i kolekcje także trzeba wszystko ręcznie szukać.
|
Cytat:
|
Ceiakwe pytanie czy problem ze sklepem: nie mogę ściągnąć nic ze sklepu.
Tj. mogłam, a teraz już nie. Pojawia mi się znaczek czerwony [przekreślone kółko] i się nie ściąga. Ani darmowych, ani kupionych w shopie. |
Cytat:
|
No właśnie na zmianę pragnienia kosztuje strasznie dużo punktów, a z dodatkiem Wp nie działa mi hack na punkty szczęścia. Co do tego smaku to bardziej chodzi mi o zmianę muzyki ulubionej.
|
Strasznie dużo pkt? 10000 to wcale nie tak dużo, zwłaszcza jeżeli dostaje się pkt za wypełnianie pragnień i nastrojniki
|
Cytat:
|
Ta nagroda nie jest droga, ale na zmianę pragnienia życiowego kosztuje aż 50 tyś pkt. :(
a ten hack na cenzurę z modthesims mam wgrać do packages czy tylko do ts3 ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:20. |