![]() |
Odp: Stwórz świat
Ehh to co napisałeś nie istnieje
|
@up: jest taka kategoria, ale jeszcze pusta :)
|
A teraz znowu cos nowego :
http://pl.thesims3.com/game/tools/world Na samym dole pisze Potwierdzam zapoznanie się z regulaminem i przyjmuję warunki używania serwisu EA Online. To cos tez znaczy i to wszystko dzisiaj powstało wiec moze bedzie jutro ale to tylko moze |
program powinien ukazac sie na dniach,gdzies czytalam,ze go jeszcze dopracowuja,dojdzie mozliwosc tworzenia wodospadow itp.,bedzie mozna stworzyc okolice jak na ksiezycu albo pustyni,a wersja beta dlatego,poniewaz my gracze mamy ja dopracowac,czyli zglaszac nasze uwagi na temat tego programu,po czym powstanie wersja finalna
|
Cytat:
|
Dodatkowo pojawiła się opcja Światów w giełdzie wymian :)
Wcześniej też była ale po wejściu występował błąd http://pl.thesims3.com/exchange/worlds Coś czuję , że nawet jutro już będzie dostępny do pobrania . Można tam się już dowiedzieć jakie będą dostępne rozmiary otoczeń 256x256 512x512 1024x1024 2048x2048 |
Już naprawdę nie mogę się doczekać! Wrobię mojego brata w budowę miasta, bo on ma do tego typu rzeczy talent.
|
Kiedy będzie to narzędzie, bo ja już mnie moge sie doczekać
|
@up: na pewno w tym miesiącu, dzień nie jest bliżej określony ;D
|
Mam nadzieję, że nie wytną żadnego numeru ze styczniem i do Świąt się pokaże, potem mam wolne aż do 2010, więc będzie czas, żeby w tym pogrzebać :) Jestem bardzo ciekawa tego narzędzia, może dlatego, że to już tak blisko, wcześniej mi na nim jakoś nie zależało. Chociaż pewnie i tak nie będę grała we własnych otoczeniach, tak jak w TS2, tam też tylko w maxisowych ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |