![]() |
Odp: Najlepsze otoczenie wakacyjne
Egipt - Na pierwszym miejscu ponieważ tam są najciekawsze misje i uwielbiam mumie i te
grobowce. Francja - Tam jest taki fajny,spokojny i romantyczny klimacik. Chiny - Też nawet fajne uwielbiam jak moi simowe tam przyjeżdżają i ćwiczą sztuki walki czy jakoś tak oczywiście zmuszeni przeze mnie . według mnie wszystkie są OK. |
Chiny... Uwielbiam te krajobrazy, domki... Jest dużo do zwiedzania itp. Ogólnie bardzo lubię tamtejszy klimacik :)
Na drugim postawię Egipt (mumie i piramidy, no nie?) i Francję (romantyczne wypady ze swoją drugą połówką...). Nie potrafię stwierdzić, które z tych dwóch postawiłabym na drugim, a Chiny... Moim marzeniem jest kiedyś tam polecieć :) |
Mi się bardzo podobają Chiny co prawda nie mam WP(Wymarzonych Podróży) Ale czytam o Chinach n aróżnych blogach :D
|
Mi się podobają Chiny, ponieważ... Ponieważ... Poczekajcie, pomyślę.. xd
Ponieważ tam jest taki "spokój.." Zastanawiam się, czy w SV nie zrobić Chińskiego ogrodu... ;] |
A mi sie najbardziej podoba Egipt . Piramidy są cudowne a jak mój sim umie już sztuki walki to lubie patrzeć jak walczy z mumią.
|
Najbardziej podoba mi się Egipt - przyciągał mnie ilością grobowców, gorącą pustynią, piramidami. Teraz jak już jeżdżę, to tylko rekreacyjnie, bo wszystkie misje rozwiązałem i nie mam tam za bardzo co robić. A tak to biorę dwójkę Simów np. w podróż poślubną i jest git :P
Chiny są u mnie na drugim miejscu, wszystko mnie tam ładne, ale po jakimś czasie jest tam dla mnie za spokojno, nudno :D Fajne są te dachy pagody i wzgórza. Misje są ciekawe, chyba najtrudniejsze. Francja też jest spoko, ale myślałem że będzie nieco inna. Podobają mi się te wzgórza, ulice i francuskie domki. W sumie bardziej mi się podobała pierwotna "wersja" Champs Les Sims, gdzieś było zdjęcie w grze ale nie pamiętam już gdzie. Czyli moim faworytem jest Al-Simhara :P |
ludzie da się budować swoje własne otoczenia wakacyjne?
|
Cytat:
|
Najbardziej Egipt, ale to dlatego, że są najciekawsze przygody tam :P I te grobowce... Hah... I wogóle przypomina mi to Dziwnowo, a brakuje mi takich klimatów w trójce. :(
|
Mnie podobają się chiny, ponieważ można się uczyć sztuk walki i można też kupić fajerwerki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:33. |