TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Najlepsze otoczenie wakacyjne (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53471)

revive 29.05.2011 06:56

Odp: Najlepsze otoczenie wakacyjne

Egipt - Na pierwszym miejscu ponieważ tam są najciekawsze misje i uwielbiam mumie i te
grobowce.
Francja - Tam jest taki fajny,spokojny i romantyczny klimacik.
Chiny - Też nawet fajne uwielbiam jak moi simowe tam przyjeżdżają i ćwiczą sztuki walki czy jakoś tak oczywiście zmuszeni przeze mnie .

według mnie wszystkie są OK.

Kethael 29.05.2011 15:51

Chiny... Uwielbiam te krajobrazy, domki... Jest dużo do zwiedzania itp. Ogólnie bardzo lubię tamtejszy klimacik :)
Na drugim postawię Egipt (mumie i piramidy, no nie?) i Francję (romantyczne wypady ze swoją drugą połówką...). Nie potrafię stwierdzić, które z tych dwóch postawiłabym na drugim, a Chiny... Moim marzeniem jest kiedyś tam polecieć :)

DiamentowaSimka 31.05.2011 12:23

Mi się bardzo podobają Chiny co prawda nie mam WP(Wymarzonych Podróży) Ale czytam o Chinach n aróżnych blogach :D

Lubie 31.05.2011 19:26

Mi się podobają Chiny, ponieważ... Ponieważ... Poczekajcie, pomyślę.. xd

Ponieważ tam jest taki "spokój.." Zastanawiam się, czy w SV nie zrobić Chińskiego ogrodu... ;]

miłośniczka zwierząt 31.05.2011 19:46

A mi sie najbardziej podoba Egipt . Piramidy są cudowne a jak mój sim umie już sztuki walki to lubie patrzeć jak walczy z mumią.

hellraiser 01.06.2011 13:18

Najbardziej podoba mi się Egipt - przyciągał mnie ilością grobowców, gorącą pustynią, piramidami. Teraz jak już jeżdżę, to tylko rekreacyjnie, bo wszystkie misje rozwiązałem i nie mam tam za bardzo co robić. A tak to biorę dwójkę Simów np. w podróż poślubną i jest git :P
Chiny są u mnie na drugim miejscu, wszystko mnie tam ładne, ale po jakimś czasie jest tam dla mnie za spokojno, nudno :D Fajne są te dachy pagody i wzgórza. Misje są ciekawe, chyba najtrudniejsze.
Francja też jest spoko, ale myślałem że będzie nieco inna. Podobają mi się te wzgórza, ulice i francuskie domki. W sumie bardziej mi się podobała pierwotna "wersja" Champs Les Sims, gdzieś było zdjęcie w grze ale nie pamiętam już gdzie.
Czyli moim faworytem jest Al-Simhara :P

Paka 02.06.2011 13:54

ludzie da się budować swoje własne otoczenia wakacyjne?

hellraiser 03.06.2011 13:33

Cytat:

Napisał Cholerny Vlad (Post 1402749)
ludzie da się budować swoje własne otoczenia wakacyjne?

Nie da się niestety.

Darkus 06.06.2011 12:47

Najbardziej Egipt, ale to dlatego, że są najciekawsze przygody tam :P I te grobowce... Hah... I wogóle przypomina mi to Dziwnowo, a brakuje mi takich klimatów w trójce. :(

Olik605 16.06.2011 14:20

Mnie podobają się chiny, ponieważ można się uczyć sztuk walki i można też kupić fajerwerki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:33.