![]() |
Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages)
Podobno jest jakiś program, którym można oczyścić rzeczy z Giełdy Wymiany z nieoficjalnych dodatków. Ale nie wiem jak się ten program nazywa.
|
Ja dla odmiany mam problem z plikami TheSims3 Pack. Kupiłam kiedyś Wielki Poradnik do TS3 i stamtąd te pliki wgrałam normalnie, są w grze i wszystko spoko, ale jak ściągam pliki ze Store, instaluje je, pisze, że się udało, sprawdzam w obiektach zmodyfikowanych - są, a jak tylko włączę grę - nie ma ich. I mogę tak sobie instalować i instalować do znudzenia, efekt wciąż taki sam...
Wie ktoś, o co może chodzić? |
Nie mogę pobrać pliku resource.cfg ze stronki z pierwszej strony tematu. Pobrałam z jakiejś innej strony i jak wszystko robię tak jak w instrukcji, to w żadnym wypadku nie chcą mi się włączyć simsy. Usuwam plik resource.cfg i simsy działają. Pomysły?
|
Cytat:
*** Patusiaa: pobierz jakieś włosy ze strony Peggysims3. Tam bodajże w każdej paczce znajduje się ten plik - i co najważniejsze - działa. |
@Helena
Wielkie dzięki! Simsy się uruchamiają, ale i tak większość dodatków nie działa. Jednak teraz wiem, że to sprawa tego, że nie są kompatybilne z najnowszą wersją The Sims 3: Szybka jazda. Przed instalacją tych akcesoriów wszystko działało ;P |
mam pytanie jak zainstalowac simy ktore sa w formacie .sim i jako package a nie w .sims3 ? bo jak wrzucam je do mods to i tak w grze ich nie ma ;/
|
AAAA!!!!
Może ktoś pamięta - szukam programu, który pomagał przy instalacji plików typu .Sim3Pack - przy niektórych wyskakuje, że należy sprawdzić wersję gry, ponieważ dodatek wykorzystuje najnowsze aktualizacje. Ten tyci programik to naprawiał (działał w ten sposób, że dany "uszkodzony" plik przesuwało się i upuszczało na ikonkę programu), a że jest genialny i niezbędny, to mam wielką nadzieję, iż ktoś pamięta, co to było za cudo i gdzie je znajdę :) |
Cytat:
|
simy które są w formacie .sim wrzucasz do folderu "SavedSims" w Moich Dokumentach/Electronic Arts.
Jeżeli takiego nie masz,to po prostu go stwórz :P |
Kurcze zrobiłam wszystko jak trzeba i nie działa... Nie ściągnęłam tylko tego programu, który mógłby wszystko zrobić za mnie - bo z jakichś przyczyn nie mogę...
A dalej nie działa :( Czy jest jakiś sposób, żeby pliki package zamienić na Sims3Pack? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42. |