![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
jaki system ?
|
windows xp
home edition |
Nie jestem pewien, ale możliwe ze to przepełnienie RAMu, instalowałaś jakieś programy ramożerne ostatnio? Dam radę uniwersalną - jeśli tak się kiedyś nie dało, to najlepiej po prostu format kompa zrobić. Korzyści pojawią się przy każdej czynności. Możliwe też, że pliki gry się zdefragmentowały i komp zacina przy próbie ich odczytania. Defragmentacja też nie zaszkodzi, bo kompa przyspieszy.
|
Ja również mam problem.
Włączam grę, i po wyborze otoczenia gra wyłącza się podczas ładowania. Muzyka się tnie, potem obraz i gra pada :( |
Nic 'ramo-żernego' nie było instalowane, ale bardzo możliwe, że mam jakieś wirusy, więc to pewnie też ma wpływ na to, muszę w takim razie zrobić format i zobaczę czy dalej tak będzie.
|
ponawiam temat. wczoraj, po 2 miesięcznej przerwie grania odpalam pyk pyk tworze rodzinkę i na działkę migiem a tu proszę, wyłączyło się, nie zostawiło nawet save'a mimo, że zapisałam gre przed wyłączeniem.
Usunęłaaaaaam wszystko (każdy but, każdy ciuch) i sprawdzę co teraz będzie. Jeśli nadal się wyłączy to co robić ? |
Najpierw sprawdź czy się wyłączy i dopiero pytaj :P Bo to może być wina tych dodatków.
|
no sprawdziłam. wyłączyła się. znowu przy wsadzaniu na działkę. wrrr
|
Cytat:
|
błąd wynika z wsadzenia rodzinki nowopowstałej na jakikolwiek, pusty bądź zabudowany grunt.
w edycji miasta mogę spokojnie tworzyć i budować na parcelach, nic się nie wyłączyło przez 2h tworzenia domu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:15. |