![]() |
Ja tam wole cmentarz i zawsze wolałam bo te złote pastwiska to są złote(masło maślane :P )
|
Niczka ja jestem radosna, ale wole nawiedzone żeczy... ^_^
Co prawda jestem wariatką (Medishon może to potwierdzić), :P ale naprzykład słucham EVANESCENCE, a każdy wie że jest to zespół -_- metalowy. Więc wole cmentarz, lubie tylko te drzewa, a klałny do d**y!!!!! <_< .................................................. .................................................. ......................................... PISZCIE NA TYM TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Mi się bardziej podoba ta cmentarna ale i tak nic nie wiem o tej grze, więc jak możecie to opowiedzcie o niej trochę:)
|
Chyba nikt tak nie pisał, ale ja wolę ten radosny do zdobywania m., a ponury rollercoaster. Dziwny mam gust, co nie?
|
Lepsze są cmentarze,o wiele.
|
ta cmentarna koklejka to taka kolejka trachu :lol: i jest batrdzon fajna ale ogolnie to obie kolejki lubie
|
Mnie sie wszystkie podobają :D Tu jest coś fajnego i tu. Ale jeśli miałabym wybrać jedno: wybrałabym cmętarzysko. Scena jest lepsza, bo zarabia sie wiecej magimonów, fajna jest wampirzyca Wika, lubie rozwiązywać łamigówkę z nagrobkami! A po za tym klauny mało pasują do magii, bardziej pasuje cmętarz... prawda? B)
|
ja wole cmentarne zgadzam sie atmosfera tam jest cool ale jak przyjerzdzam tam dziećmi to wole radosne (bo jeszcze mi sataniści z nich wyrosną) ^_^
|
Ja nie lubię tej łamikówki. Nie potrafię jej rozwiązać. :( :unsure:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:56. |