![]() |
Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?
Najbardziej tesknie za The Sims Abrakadabra. Gdyby zrobili cos na ten wzor byloby swietnie.
W osiedlowe zycie nigdy nie gralam, ale z tego co piszecie to moze byc cos fajnego :D az z ciekawosci zainstaluje. Przydaloby sie cos w tym stylu w The Sims 3 |
fajnie jagby bolo the sims3 życie wiejskie krowy konie kury wstawanie o 5:00 fajnie jagby w takim dodatku możny kupic całe pole i na nim plaowac cale pole płononcych owocuw
|
napisał zumzool:
"Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!" zgadzam się z tym i mogłaby być jeszcze możliwośc robienia kuligu :) i mogłoby być coś w stylu wakacji ale nie tak jest teraz wymarzone podróże tylko żeby można było się kąpac w jeziorze albo w morzu, chodzic po górach ( mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) i zeby bylo przy okazji w tym zawarte więcej dodatków do basenów czyli trampoliny, slizgawki, moze materace :) |
wpadłam na świetny pomysł na nowy dodatek do the sims3 : cos zwiazanego z religia. Wiecie koscioly, wybor wiary, sekty, subkultury i takie tam... to moze byc ciekawe :)
nie pomyslcie sobie o mnie zle ze jestem nie wiadomo jaka swieta bo nie jest ale np. bylaby dostepna kariera ksiedza, ktory moglby miec zony to znaczy chodzilo mi o pastora w kosciele protestanckim :) albo u muzulmanow (chyba) ze mezczyzna moglby miec kilka zon... |
Wiesz Angel14... Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą, ponieważ możesz użyć opcję Edytuj, a za nagminne nadużywanie regulaminu grozi ban...
Co do tematu: Ja chętnie zobaczyłbym Simy w TS3 w magicznej odsłonie... ;) |
The sims 3 zwierzęta
Cos z konmi i np. Zawody agility dla psow, wystawy, itp... (mój świat :D ) Cus jak 4 pory roku by sie przydalo, ale zeby byly wakacje :) TS3-gwiazda - nie bylo w dwojce, nie gralam, ale ten sam fakt.. angel14 - nawet fajny pomysł z tymi kosciolami, taki kosciul to by sie przydal, choc religie.. nie przejdzie na peewno :D |
Fajnie też jakby wyszło The Sims 3: Wolny Czas. Byłyby takie rzeczy jak:
- Urlopy dla pracowników(przy zainstalowanych wymarzonych podróżach urlopy we Francji, Chinach albo w Egipcie). - Gra w piłkę nożną(dzieci na podwórku kopią do bramek + boisko). - Ulepszanie rzeczy dotychczas niemożliwych np. alarmy reagują już gdy włamywacz nawet do domu nie wszedł, samochody są szybsze i trzeba je konserwować itp. - Tworzenie robotów sprzątających(jest mały, nie można nim sterować i potrzebuje tylko oleju). - Dzieci mają wakacje. - Uczyć dzieci jazdy autem xd:). - Palić i pić w w klubie nocnym. Ogólnie to co w Sims 2: Czas Wolny, to co napisałem i jeszcze wiele więcej. Co wy na to? Pozdrawiam |
Może Sims 3 Nocne Życie ?
Przydałyby się dyskoteki i wogóle... :D |
D_S magia ci się marzy no no ^^
|
hmmm...najbardziej to taki jak zwierzaki i cztery pory roku.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18. |