TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53718)

Fireskull 03.06.2010 16:39

Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

Najbardziej tesknie za The Sims Abrakadabra. Gdyby zrobili cos na ten wzor byloby swietnie.
W osiedlowe zycie nigdy nie gralam, ale z tego co piszecie to moze byc cos fajnego :D az z ciekawosci zainstaluje. Przydaloby sie cos w tym stylu w The Sims 3

matixziomal 03.06.2010 16:53

fajnie jagby bolo the sims3 życie wiejskie krowy konie kury wstawanie o 5:00 fajnie jagby w takim dodatku możny kupic całe pole i na nim plaowac cale pole płononcych owocuw

angel14 03.06.2010 17:53

napisał zumzool:
"Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!"
zgadzam się z tym i mogłaby być jeszcze możliwośc robienia kuligu :)
i mogłoby być coś w stylu wakacji ale nie tak jest teraz wymarzone podróże tylko żeby można było się kąpac w jeziorze albo w morzu, chodzic po górach ( mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) i zeby bylo przy okazji w tym zawarte więcej dodatków do basenów czyli trampoliny, slizgawki, moze materace :)

angel14 03.06.2010 19:00

wpadłam na świetny pomysł na nowy dodatek do the sims3 : cos zwiazanego z religia. Wiecie koscioly, wybor wiary, sekty, subkultury i takie tam... to moze byc ciekawe :)
nie pomyslcie sobie o mnie zle ze jestem nie wiadomo jaka swieta bo nie jest ale np. bylaby dostepna kariera ksiedza, ktory moglby miec zony to znaczy chodzilo mi o pastora w kosciele protestanckim :) albo u muzulmanow (chyba) ze mezczyzna moglby miec kilka zon...

Łezka 03.06.2010 19:10

Wiesz Angel14... Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą, ponieważ możesz użyć opcję Edytuj, a za nagminne nadużywanie regulaminu grozi ban...
Co do tematu:
Ja chętnie zobaczyłbym Simy w TS3 w magicznej odsłonie... ;)

olcia13 05.06.2010 10:32

The sims 3 zwierzęta
Cos z konmi i np. Zawody agility dla psow, wystawy, itp... (mój świat :D )
Cus jak 4 pory roku by sie przydalo, ale zeby byly wakacje :)
TS3-gwiazda - nie bylo w dwojce, nie gralam, ale ten sam fakt..

angel14 - nawet fajny pomysł z tymi kosciolami, taki kosciul to by sie przydal, choc religie.. nie przejdzie na peewno :D

PoZmrokowiec 10.06.2010 14:36

Fajnie też jakby wyszło The Sims 3: Wolny Czas. Byłyby takie rzeczy jak:

- Urlopy dla pracowników(przy zainstalowanych wymarzonych podróżach urlopy we Francji, Chinach albo w Egipcie).
- Gra w piłkę nożną(dzieci na podwórku kopią do bramek + boisko).
- Ulepszanie rzeczy dotychczas niemożliwych np. alarmy reagują już gdy włamywacz nawet do domu nie wszedł, samochody są szybsze i trzeba je konserwować itp.
- Tworzenie robotów sprzątających(jest mały, nie można nim sterować i potrzebuje tylko oleju).
- Dzieci mają wakacje.
- Uczyć dzieci jazdy autem xd:).
- Palić i pić w w klubie nocnym.
Ogólnie to co w Sims 2: Czas Wolny, to co napisałem i jeszcze wiele więcej. Co wy na to?

Pozdrawiam

Hefalump 13.06.2010 20:22

Może Sims 3 Nocne Życie ?
Przydałyby się dyskoteki i wogóle... :D

Horsez 14.06.2010 08:39

D_S magia ci się marzy no no ^^

Ejak 14.06.2010 20:43

hmmm...najbardziej to taki jak zwierzaki i cztery pory roku.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18.