TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   W pracowni malinki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54705)

malinQaa- 13.02.2012 14:26

Odp: W pracowni malinki

Cytat:

Napisał Rosemarie (Post 1505610)
Lilly i Helena są takie pospolite i maxisowe. Obie mają za długie podbródki. Helena ma za wąskie usta.
Za Lilly 7, za Helenę 5.

Małe sprostowanie
Simka którą nazwałaś Helena, tak naprawdę nazywa się Erin. Musiałaś źle doczytać.
Przy tych dwóch simkach właśnie chodziło mi o taka "prostotę". Muszę poćwiczyć nad podbródkami bo dużo słyszę właśnie że są za długie. Dziękuje za opinie ;)

Kethael 13.02.2012 15:58

Eee... Jest łudząco podobna do poprzedniej simki. Zwłaszcza nos i kształt twarzy, który w sumie też mi się nie podoba. Erin ma za długi podbródek, za małe oczka jak na mój gust i za trójkątną twarz, którą jeszcze bardziej podkreśla uczesanie. Ogólnie nie podoba mi się za bardzo, ale usta wyszły Ci bosko <3
Musisz popracować nad kształtem twarzy i starać się, aby simki były bardziej ''różne''.
Dam za nią 7, bo jednak jest w niej coś, co nie pozwala mi oderwać od niej oczu ^^
P.S. Pamiętasz może, skąd masz brwi?

Zapraszam do siebie :)

malinQaa- 13.02.2012 17:07

Brwi pobrałam z thesimsresource ale dokładnie nie powiem ci które to bo nie wiem ;P
Szczerze dopiero teraz zauważyłam tak wielką podobiznę tych dwóch simek :)

Valerie 21.02.2012 17:47

Lilly-jest PIĘKNA!:D Jedyne co mi nie pasuje to brwi. Ale to nie zmienia oceny 10/10:D
Erin- ma trochę za smutne oczy. Reszta super.7/10.
Kinga-Kolor pomadki mi się nie podoba.Nos troszeczkę za długi. 5/10
Beatriz- Nos mi się nie podoba.Usta za duże. 6/10.
Monika- jest bardzo ładna. Usta za duże. To mi się nie podoba. 6/10
Dawid- Ładny, ładny. Usta troszeczkę rozciągnięte.7/10
Alina- W tym przypadku duże usta mi się podobają.Oczy, fryzura i makijaż bardzo ładne. 8/10
Ilona- Według mnie, ma dziwny kształt twarzy.8/10
Sabina-Nos nie do końca mi się podoba.Oczy są b.ładne.8/10
Zuzanna- Usta za duże.Nos mi trochę tu nie pasuje...Poza tym ładniutka 7/10
Ok, to wszystko.
Bardzo ładne simki ( i sim):)

malinQaa- 24.02.2012 20:53

Małżeństwo Gaston

Kristin
http://img854.imageshack.us/img854/3356/photo1bi.jpg

Dorian
http://img513.imageshack.us/img513/5231/photo16cd.jpg

Kethael 25.02.2012 09:36

Zacznę może od faceta. Jego usta są zdecydowanie za wysoko, a nas jakoś tak dziwnie wklęsły (kurcze, tak to się pisało? O.o).
Fryzura za nic mu nie pasuje. 5/10

Teraz kobitka. Znowu ten sam kształt twarzy. Kombinuj troszkę ^__^
Makijaż mi się nie podoba, poza tym nos jest za prosty i za wąski. Dużo za wąski.
Mało tego nozdrza są jakoś dziwnie pociągnięte do góry.
Ta simka w ogóle ci nie wyszła. 5/10

Rosemarie 28.02.2012 16:43

Kristin - ma taką... nie wiem jak to określić, "szpakowatą urodę", dodam, że jakaś wybitna to ona nie jest. Szersza szczęka i nos na pewno by jej nie zaszkodziły.

Dorian - ma za wysoko usta, poza tym są świetne, takie pełne.

Jeszcze mała rada ode mnie. Może wykombinuj coś z prezentacją? Na pewno simowie wyglądaliby wtedy ciekawiej, może i byś więcej komentarzy miała? Ale to tylko taka moja sugestia, sama kiedyś też nie robiłam prezentacji, na szczęście to się zmieniło. :D

Pozdrawiam. :)

malinQaa- 28.02.2012 17:15

Cytat:

Napisał Rosemarie (Post 1510051)
Jeszcze mała rada ode mnie. Może wykombinuj coś z prezentacją? Na pewno simowie wyglądaliby wtedy ciekawiej, może i byś więcej komentarzy miała? Ale to tylko taka moja sugestia, sama kiedyś też nie robiłam prezentacji, na szczęście to się zmieniło. :D

Pozdrawiam. :)

I tak chyba zrobię, nie przepadam za ściąganiem póz ale na pewno skorzystam z tradycyjnych "z życia codziennego"

Widzę, ze te simy mi kompletnie nie wyszły jak na gusta innych, mnie natomiast bardzo dobrze się nimi gra.
Przyjmuje każdą krytykę bo w końcu o to w tym chodzi :)

Searle 01.03.2012 18:32

Lily - ma zbyt trójkątną twarz i założę się, że czerwona szminka ożywiła by jej nieco zmęczoną twarz.

Erin - również ma trójkątną twarz, do tego niezbyt ładne brwi i coś nie tak z końcówką noska.

Kristin jest jakaś taka szpakowata (skojarzyło mi się to, zanim przeczytałam post Rosemarie). Nie podoba mi się.

Dorian - nie mój typ.

Mroczny Pan Skromności 01.03.2012 19:15

Stanowczo za dużo zdjęć. Kristin ma jakiś szeroki nos, wygląda jak piramida: na górze (głowy) jest za wąska, a na dole (też głowy) za szeroka. Z kolei Dorian jakiś taki ulizany, usta ma za nisko, nos jest jakiś taki wypukły... Podobają mi się.
Ocena: 10/2.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:30.