![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Podoba mi się ta okładka ;)
Jednak przydałoby się jeszcze więcej karier ;D |
Trochę mi się ubogi wydaje ten dodatek, ale zobaczymy :D
|
Cytat:
|
Zapomniałem wypowiedzieć się o okładce... mianowicie bardzo mi się podoba jest barwna jak wszystkie z trzeciej serii Simsów...
Nie żebym się czepiał, ale uwaga do Simowiczki888 - uważam to się pisze przez "ż", a nie przez "rz". :) |
Już się nie mogę doczekać :)
"Nowe informacje w sprawie The Sims 3: Kariera! Oto niektóre nowości, które pojawią się w `Karierze`: - Możliwość tworzenia tatuaży na ciałach naszych simów. - Zmiana wyglądu otoczenia poprzez dodawanie skał, drzew, czy znaków drogowych. Możliwość dodawania, usuwania, edytowania parcel. - Nowe zaawansowane opcje tworzenia dachu. - Wielopoziomowe kolumny. - Wiele nowych obiektów. - W nowym dodatku możemy podglądać, jak nasi simowie zarabiają na utrzymanie. - Nowe kariery: strażak, architekt, detektyw, lekarz, pogromca duchów, stylista. - Stylista może wprowadzać nowe trendy do miasta. - Strażak po usłyszeniu alarmu przeciwpożarowego od razu ruszy do pracy. - Architekt może zostać zatrudniony przez sąsiadów w celu przebudowy lub urządzenia domu. - Artysta tworzący tatuaż otrzyma do pracy profesjonalne narzędzie, dzięki któremu będzie mógł stworzyć aż 5 warswt i edytować rozmiary i kolory. - Rzeźbiarz swoje dzieła może wykonać z lodu, drewna i metalu. - Na detektywów czeka wiele spraw do rozwiązania." Coś takiego znalazłam w nacie i muszę przyznac że jestem bardzo ciekawa |
Cytat:
|
Cytat:
|
No nic się nie stało Simowiczka... :)
Co do Qwiatuszka... dzięki... yupi nareszcie dodawanie parcel... może będzie można zmieniać ich nazwy? 8D |
Przecież teraz też można zmieniać nazwy parcel i dostosować swój opis - edytując szczegóły w edycji miasta :) Chyba że chodzi o co innego czego jeszcze niewiem ;)
|
Chodziło mi o nazwę ulicy Bindi. poza tym odpowiedz na PW. :) Sorki za offtop. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:42. |