![]() |
Odp: Gracie z opcją "Wolna wola" ?
mam włączoną wolną wole fajne wtedy rzeczy się dzieją
|
Na przyjęciach wyłączam tę opcję, ale poza tym jest zawsze włączona.
|
Nawet jakbym wiedział jak wyłączyć wolną wolę (:D) to i tak grałbym z nią.
|
Jak mam rodzinę składającą się z jednego-dwóch Simów - wyłączam wolną wolę. A także zawsze podczas sesji zdjęciowej. W przypadku większej rodziny mam zwykle włączoną.
A jak włączyć albo wyłączyć wolną wolę? W menu opcji: http://img96.imageshack.us/img96/8900/freewill.jpg |
Cytat:
|
@up no przecież właśnie pokazywałam. Ja tam wiem, jak się to robi, po prostu pokazywałam darvd'owi. A jemu chyba ten skrin wystarczył.
Żeby nie było offtopu: po zastanowieniu uważam, że wolna wola się przydaje. Przynajmniej nie muszę Simowi mówić, żeby np. poszedł do kibelka, jak ma pełny pęcherz. Właściwie wyłączam ją tylko do zdjęć. A w ankiecie przydałyby się jakieś opcje pośrednie. |
O nie, ja zawsze ją wyłączam. Denerwują mnie simy pałętające się gdzieś po praceli. To angry na miarę przyjaciół z pracy...
|
Ja częściej gram wolną wolą niż bez niej,bo jest ciekawie,a tak simy tylko stoją,i czekają na polecenie.Co innego,jak jest jedna osoba.To spox,brak wolnej woli nie przeszkadza,bo kim innym mam się przejmować,jak tylko tym simem?W ww wkurza mnie to,że jak mam zraszacz do ogródka,żeby cały czas nie łazić i podlewać,to simy głupieją i w każdym wolnym czasie,nie zależnie od wieku lecą bawić się nim.Nawet godzina nocna nie przeszkadza.
|
Jam Z wolną wolą.
|
W dwójce oczywiście z wolną wolą. Czasem jak nie mam co z nimi zrobić to ich zostawiam i sami się sobą zajmują. Gra staję się wtedy o wiele ciekawsza.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:15. |