![]() |
Odp: Nielubiana aspiracja życiowa
Dla mnie najgorsze pragnienie to romansowanie. Denerwuje mnie to że w pragnieniach simy mają ciągle bara-bara i jak sim jest zaręczony to w obawach ma "wziąć ślub" x.x
|
Zgadzam się z poprzednikami. Kiedy miałam Simów z pragnieniem romansowania, często używałam kodów na poprawę nastroju, gdyż romansowanie pochłaniało wiele czasu. Przy tworzeniu rodziny, z którą wiążę jakieś nadzieje [xD], unikam tej aspiracji.
Smażonego sera nie skomentuję, kojarzy mi się z Simem z problemami osobowościowymi. |
Pragnienia romansowania nienawidzę. Zakochuje się w jednej, to wyskakuje, że chce w drugiej. Jak się znowu zakocha, to chce zdobyć miłość trzech simów. A jak się nie zdobędzie, to łazi taki i płacze.
|
Nie lubię ''Poszukiwanie Przyjemności'' - ta aspiracja zbytnio dużo nie daje w grze. Tylko sim cały czas poszukuje rozrywki, ale z czasem to się po prostu nudzi. Inne aspiracje są nawet w porządku.
|
Każda aspiracja denerwuje mnie po upływie jakiegoś czasu. Najczęściej używam pragnienia romansowania i stworzenia rodziny, ale szlag człowieka trafia, gdy w drugim przypadku ciągle widzi pragnienie posiadania dziesięciorga dzieci, a w pierwszym - posiadania 20 miłości.
|
Ja nie lubie aspiracji pragnienie przyjemności czy coś w tym stylu to jest strasznie nudne jak, i romansowania i w pogoni za bogactwem ;(
|
Nienawidzę aspiracji pragnienie stworzenia rodziny. Simy ciągle chcą miec dzieci i wnuki. Lol...
|
a ja ja lubie to jest moja ulubiona aspiracja a nie lubie jeszcze popularnosci ;_)
|
Hmmm, chyba najbardziej nie lubię pragnienia stworzenia rodziny. Ciągle jęczą o Bóg wie ile dzieci :|
|
Ja nie lubie bogactwa bo mnie denerwuje miałam raz coś takiego kupiłam drzewo i kwiaty bo sim chciał to wstaje rano z łóżka i ma pragnienie: kupić kwietnik, kupić drzewo, kupić krzew i tak codziennie aż przestałam nim grać bo nie było miejsca żeby przejsć między drzewami i wilki przychodziły i mu te kwiaty niszczyły a mu zabierało punkty aspiracji bo jak sie kupi coś co sim chce to jak sprzedasz to mu odejmuje.A mu sie zniszczyło.A smażony ser lubie bo łatwe są pragnienia np. Daria i ja jemy smażony ser i z 3000 pkt aspiracji za tą bzdete.I romansowania też nei lubie a sama je dałam sobie w simsach xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15. |