TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Nielubiana aspiracja życiowa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55095)

Radioaktywna skarpeta 10.06.2010 20:27

Odp: Nielubiana aspiracja życiowa

Dla mnie najgorsze pragnienie to romansowanie. Denerwuje mnie to że w pragnieniach simy mają ciągle bara-bara i jak sim jest zaręczony to w obawach ma "wziąć ślub" x.x

Linette 12.06.2010 19:09

Zgadzam się z poprzednikami. Kiedy miałam Simów z pragnieniem romansowania, często używałam kodów na poprawę nastroju, gdyż romansowanie pochłaniało wiele czasu. Przy tworzeniu rodziny, z którą wiążę jakieś nadzieje [xD], unikam tej aspiracji.

Smażonego sera nie skomentuję, kojarzy mi się z Simem z problemami osobowościowymi.

November Rain 16.06.2010 07:12

Pragnienia romansowania nienawidzę. Zakochuje się w jednej, to wyskakuje, że chce w drugiej. Jak się znowu zakocha, to chce zdobyć miłość trzech simów. A jak się nie zdobędzie, to łazi taki i płacze.

Nelia 16.06.2010 14:05

Nie lubię ''Poszukiwanie Przyjemności'' - ta aspiracja zbytnio dużo nie daje w grze. Tylko sim cały czas poszukuje rozrywki, ale z czasem to się po prostu nudzi. Inne aspiracje są nawet w porządku.

Dahaar 19.06.2010 13:28

Każda aspiracja denerwuje mnie po upływie jakiegoś czasu. Najczęściej używam pragnienia romansowania i stworzenia rodziny, ale szlag człowieka trafia, gdy w drugim przypadku ciągle widzi pragnienie posiadania dziesięciorga dzieci, a w pierwszym - posiadania 20 miłości.

Simka18 21.06.2010 08:47

Ja nie lubie aspiracji pragnienie przyjemności czy coś w tym stylu to jest strasznie nudne jak, i romansowania i w pogoni za bogactwem ;(

Kinkarus 21.06.2010 20:16

Nienawidzę aspiracji pragnienie stworzenia rodziny. Simy ciągle chcą miec dzieci i wnuki. Lol...

Simka18 21.06.2010 21:29

a ja ja lubie to jest moja ulubiona aspiracja a nie lubie jeszcze popularnosci ;_)

Vanitas 27.06.2010 13:15

Hmmm, chyba najbardziej nie lubię pragnienia stworzenia rodziny. Ciągle jęczą o Bóg wie ile dzieci :|

Frida20 04.07.2010 15:57

Ja nie lubie bogactwa bo mnie denerwuje miałam raz coś takiego kupiłam drzewo i kwiaty bo sim chciał to wstaje rano z łóżka i ma pragnienie: kupić kwietnik, kupić drzewo, kupić krzew i tak codziennie aż przestałam nim grać bo nie było miejsca żeby przejsć między drzewami i wilki przychodziły i mu te kwiaty niszczyły a mu zabierało punkty aspiracji bo jak sie kupi coś co sim chce to jak sprzedasz to mu odejmuje.A mu sie zniszczyło.A smażony ser lubie bo łatwe są pragnienia np. Daria i ja jemy smażony ser i z 3000 pkt aspiracji za tą bzdete.I romansowania też nei lubie a sama je dałam sobie w simsach xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15.