![]() |
Odp: Ostatnia Podroz
Ok. Już obejrzałam i komentuję:
i ponownie idą i idą... :P Nie wiem po co wybrali się ponownie do wioski, by się znów przespać? Statek cudowny :) Biedna Sarah. Mówiła tak, jakby miała już nie wrócić na wyspę. Czy dobrze mi się wydaję, że tym statkiem dopłyną do Egiptu? |
Zapomnialem dodac scenki, oni tam byli poto by uzupelnic sobie zapasy, miala sie jeszcze pojawic jedna scenka ale mialem male problemy wiec prawdopodobnie pojawi sie ona na statku (chodzi o ten relikt kilka odcinkow wczesniej)
Moglbym powiedziec ze "niechce niczego zdradzac" ale wszyscy sie raczej domyslaja ze tym statkiem wyrusza do Egiptu, ktory i tak zostanie inaczej nazwany :) Chwilowo odpoczywam od krecenia i za jakis czas dodam nowy trailer i czolowke oczywiscie standardowo beda one nie standardowe jak na Simowy swiat (glownie chodzi o czas trwania- znacznie dluzszy hehehe..) No nic to chyba tyle :D Wiem ale prace dopiero rusza gdzies od polowy listopada moze wiec jakis trailer czy cos takiego to dopiero w grudniu..... |
Szkodaa.. ze kolejny bd dopiero w grudniu, bo straaaasznie mi się podoba. ! Najlepsze videostory jakie kiedykolwiek widziałam . ! 1000000/10 !!!!
|
I tak przez niektorych dlugo wyczekiwany(patrz post powyzej xd) trailer jest juz dostepny. Prace nad nim zostaly zakonczone i on sam jest juz dostepny na YT. Milego ogladania ;)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=oS5aoUFIobY |
Kondzio, trailer jest super! Podobają mi się te ruchy kamerą i podkład muzyczny :)
Jednak jest on nieco za długi i za dużo zdradza. Mimo wszystko druga seria zapowiada się świetnie :) |
No wiesz widza trzeba czyms zainteresowac :D
Nie martw sie Searle mam jeszcze kilka asow w rekawie ^^ Dzieki za opinie dlugo na nia czekalem :) Ciesze sie ze podobal ci sie podklad muzyczny, troche sie obawialem go wstawiac ale zostal dosc cieplo przyjety co mnie cieszy |
I tak po kilku miesiecznej przerwie pojawil sie 10 odcinek serialu
Ci co ogladali pierwszy odcinek, zobacza cos co bylo rowniez obecne w tamtym odcinku, ale poraz kolejny tylko i wylacznie w tym http://www.youtube.com/watch?v=8Ii2uubd0Rg Zapraszam do komentowania |
A ja jestem bardzo mile zaskoczona!!
Obejrzalam wszystkie odcinki jednym tchem i juz sie nie moge doczekac kolejnego. Co prawda ida panstwo i ida i dojsc nie moga :P Ale nawet najlepsze produkcje maja takie dluuuugie sceny. Wladca Pierscieni w koncu tez byl hitem, a tam pieknych widokow tez nie brakowalo ;) Pozdrawiam serdecznie i blagam nie kaz nam za dlugo czekac na kolejna czesc!! |
Bedzie opoznienie co do kolejnego odcinka bo mialem przeprowadzke, oraz dostalem "zlecenie" na teledysk.
Postaram sie zakonczyc teledysk jak najszybciej, i zabrac sie za moj serial Dziekuje za opinie :) |
Val, w końcu się dorwałam do 10 odc. Przepraszam, że to tak długo trwało, ale lepiej późno, niż wcale :)
Przede wszystkim prawie połowę odcinka zajmuje czołówka. Jest zdecydowanie za długa. Tak samo z "czarnym ekranem" pomiędzy czołówką a odcinkiem. Również powinieneś go skrócić. Scena z Lucy w kostiumie kąpielowym - najlepsza! :P No i nadal ta tajemnicza Czarodziejka z Księżyca :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:34. |