TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Mroczny Pan Skromności 25.06.2010 16:39

Odp: Belle Rose

wonderful :D
Cieszę się, że tak często wstawiasz nowe części, ale muszę przyznać, że niedokładnie przeczytałem, bo mój mózg jest chwilowo wyłączony :P
Coraz bardziej się wkręcam, czekam na kolejny ;)
10/10

rudzielec 25.06.2010 22:21

lizzielovesit więc najpierw wlazłam na tą stronkę -> http://pl.picjoke.com/?date=2009-11-2 tam był ten efekt z gazetą :) dodałam do niego zdjęcie z gry, fotkę ściągnęłam na kompa, władowałam w photoshopa, ustawiłam kąt (tam masz do wyboru własny kąt), drugą fotkę pomniejszyłam, wkleiłam na tą z gazetą i ustawiłam :) a jeśli chodzi o tło, to było robione zdjęcie łóżka w przybliżeniu, potem naniosłam na to drugą fotkę i to co trzeba wymazałam gumką ;) mam nadzieję, że nic nie pokręciłam :D jak coś to pytaj ;)

Vipera to ja czekam, na pewno przeczytam jeszcze dziś ;)

chrupek jak mam napisane to wstawiam, co do następnej części to nie mam jeszcze wpisanej w wordzie ani jednej literki :D ale ciiiii :D nikomu ani słowa xD wstawię pewnie w poniedziałek lub we wtorek najpóźniej, to nikt się nie skapnie, że tak szybko napisałam he he xD (sorry za mój humor :D)

Libby 25.06.2010 22:34

W końcu i ja tu dotarłam.
Trzeba przyznać, że całkiem nieźle piszesz :). Podoba mi się mimo, że popełniasz trochę błędów.
W jednym odcinku było błędnie użyte "bynajmniej", bo to nie jest to samo co "przynajmniej".
To, co mi się jeszcze rzuciło w oczy, to zdanie o utorowaniu drogi do serca Marca. Wewnętrzna blokada na pewno nie utorowała drogi do jego serca, prędzej ją zamknęła.
Szatyn nie przyjrzał się zdjęciu w pokoju Li Mei a to źle. Mam pewne podejrzenia co do niego i Chrisa :P.
Dante to kretyn. Powiesić takiego za jaja i do widzenia.
Zastanawia mnie trochę, czemu rodzice dziewczyn są tacy starzy, bo przecież Alia jest jeszcze niepełnoletnia :P.
No i bardzo podobają mi się sceny między Li Mei a Marco :D.
Ma chłopak coś w sobie :P.
Czekam na ciąg dalszy ;).

rudzielec 25.06.2010 23:25

Libby dziękuję za komentarz, to moje pierwsze FS i w ogóle po długiej przerwie (chyba z 6 lat) opowiadanie. Staram się robić mało błędów, przecinki i te inne pierdoły, sprawdzam zanim wkleję tekst. Co do różnych sformułowań w zdaniach, to nie zawsze wychodzi, no ale staram się jakoś je dobierać. Mam wrażenie, że najlepiej opisuje mi się sceny miłosne :D (można powiedzieć, że najlżej przychodzi mi dobieranie słów). Człowiek całe życie się uczy, z każdym odcinkiem pilnuję się coraz bardziej, przy doborze wyrazów i wgl. :)

Co do samego opowiadania natomiast, to mogę zdradzić, że Dante napsuje jeszcze trochę krwi ( Marco odczuje to dosyć boleśnie. Psychicznie będzie się wykańczał, aż w końcu go poniesie). Co do rodziców, to fakt, nie wyjaśniłam tego :) Oni po prostu bardzo późno mieli dzieci, gdyż wcześniej zajmowali się "robieniem" pieniędzy, kariera itp. :P

Bardzo się cieszę, że się podoba, no i zapraszam serdecznie na kolejny odcinek :)

..:Nadzieja:.. 26.06.2010 12:30

Super! Jestem twoją fanką! Czekam na kolejny odcinek...

Kamis 26.06.2010 16:28

:o i co ja mam powiedzieć? I co ja mam powiedzieć?! Że Twoje fs jest świetne, super? Wszyscy już to mówili :< Wczoraj całą noc czytałam :P Dawaj kolejny odcinek ! Ahh ten Marco...

rudzielec 26.06.2010 23:58

Nadzieja bardzo miło mi to słyszeć :)
lizzielovesit przy najbliższej okazji, jak będę mieć więcej czasu, to napiszę do Ciebie i wytłumaczę to na spokojnie :D
Kamis jeju, dzięki za miłe słowa :P I fajnie wiedzieć, że mam kolejną czytelniczkę :)

A wszystkich, którzy czekają na kolejny odcinek informuję, że będzie jutro wieczorem lub (najpóźniej) w ten poniedziałek :)

Mroczny Pan Skromności 27.06.2010 10:30

Ja głosuję na dzisiaj wieczorem :P
Kto się zgadza, proszę ponieść rękę :D

Shiro 27.06.2010 10:53

Ja też :) Co prawda wcześniej nie komentowałam tego fotostory, ale ... JEST BOSKIE ^^, aż chce się czytać, a Marco przypomina mi zachowaniem i wyglądem ukochaną postać z Naruto.

Vipera 27.06.2010 11:46

Cóż... jak dla mnie, może być dziś :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37.