![]() |
Odp: Belle Rose
wonderful :D
Cieszę się, że tak często wstawiasz nowe części, ale muszę przyznać, że niedokładnie przeczytałem, bo mój mózg jest chwilowo wyłączony :P Coraz bardziej się wkręcam, czekam na kolejny ;) 10/10 |
lizzielovesit więc najpierw wlazłam na tą stronkę -> http://pl.picjoke.com/?date=2009-11-2 tam był ten efekt z gazetą :) dodałam do niego zdjęcie z gry, fotkę ściągnęłam na kompa, władowałam w photoshopa, ustawiłam kąt (tam masz do wyboru własny kąt), drugą fotkę pomniejszyłam, wkleiłam na tą z gazetą i ustawiłam :) a jeśli chodzi o tło, to było robione zdjęcie łóżka w przybliżeniu, potem naniosłam na to drugą fotkę i to co trzeba wymazałam gumką ;) mam nadzieję, że nic nie pokręciłam :D jak coś to pytaj ;)
Vipera to ja czekam, na pewno przeczytam jeszcze dziś ;) chrupek jak mam napisane to wstawiam, co do następnej części to nie mam jeszcze wpisanej w wordzie ani jednej literki :D ale ciiiii :D nikomu ani słowa xD wstawię pewnie w poniedziałek lub we wtorek najpóźniej, to nikt się nie skapnie, że tak szybko napisałam he he xD (sorry za mój humor :D) |
W końcu i ja tu dotarłam.
Trzeba przyznać, że całkiem nieźle piszesz :). Podoba mi się mimo, że popełniasz trochę błędów. W jednym odcinku było błędnie użyte "bynajmniej", bo to nie jest to samo co "przynajmniej". To, co mi się jeszcze rzuciło w oczy, to zdanie o utorowaniu drogi do serca Marca. Wewnętrzna blokada na pewno nie utorowała drogi do jego serca, prędzej ją zamknęła. Szatyn nie przyjrzał się zdjęciu w pokoju Li Mei a to źle. Mam pewne podejrzenia co do niego i Chrisa :P. Dante to kretyn. Powiesić takiego za jaja i do widzenia. Zastanawia mnie trochę, czemu rodzice dziewczyn są tacy starzy, bo przecież Alia jest jeszcze niepełnoletnia :P. No i bardzo podobają mi się sceny między Li Mei a Marco :D. Ma chłopak coś w sobie :P. Czekam na ciąg dalszy ;). |
Libby dziękuję za komentarz, to moje pierwsze FS i w ogóle po długiej przerwie (chyba z 6 lat) opowiadanie. Staram się robić mało błędów, przecinki i te inne pierdoły, sprawdzam zanim wkleję tekst. Co do różnych sformułowań w zdaniach, to nie zawsze wychodzi, no ale staram się jakoś je dobierać. Mam wrażenie, że najlepiej opisuje mi się sceny miłosne :D (można powiedzieć, że najlżej przychodzi mi dobieranie słów). Człowiek całe życie się uczy, z każdym odcinkiem pilnuję się coraz bardziej, przy doborze wyrazów i wgl. :)
Co do samego opowiadania natomiast, to mogę zdradzić, że Dante napsuje jeszcze trochę krwi ( Marco odczuje to dosyć boleśnie. Psychicznie będzie się wykańczał, aż w końcu go poniesie). Co do rodziców, to fakt, nie wyjaśniłam tego :) Oni po prostu bardzo późno mieli dzieci, gdyż wcześniej zajmowali się "robieniem" pieniędzy, kariera itp. :P Bardzo się cieszę, że się podoba, no i zapraszam serdecznie na kolejny odcinek :) |
Super! Jestem twoją fanką! Czekam na kolejny odcinek...
|
:o i co ja mam powiedzieć? I co ja mam powiedzieć?! Że Twoje fs jest świetne, super? Wszyscy już to mówili :< Wczoraj całą noc czytałam :P Dawaj kolejny odcinek ! Ahh ten Marco...
|
Nadzieja bardzo miło mi to słyszeć :)
lizzielovesit przy najbliższej okazji, jak będę mieć więcej czasu, to napiszę do Ciebie i wytłumaczę to na spokojnie :D Kamis jeju, dzięki za miłe słowa :P I fajnie wiedzieć, że mam kolejną czytelniczkę :) A wszystkich, którzy czekają na kolejny odcinek informuję, że będzie jutro wieczorem lub (najpóźniej) w ten poniedziałek :) |
Ja głosuję na dzisiaj wieczorem :P
Kto się zgadza, proszę ponieść rękę :D |
Ja też :) Co prawda wcześniej nie komentowałam tego fotostory, ale ... JEST BOSKIE ^^, aż chce się czytać, a Marco przypomina mi zachowaniem i wyglądem ukochaną postać z Naruto.
|
Cóż... jak dla mnie, może być dziś :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37. |