TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Chatoyant 02.02.2011 14:59

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał LillyGreace (Post 1355690)
odznaczyłam postęp historii.
żeby wypróbować, czy to coś da, stworzyłam nową rodzinkę, wprowadziłam do domu, zapisałam. przeszłam do menu głównego, kliknęłam nowa gra, podświetliły mi się rodziny na mapie i są tylko te maxisowskie,moich nie ma ;/

Żeby wprowadzic nowa rodzine/pograc juz stworzonymi w tym samym mieście, w którym żyją już simy którymi grasz nie klikasz 'nowa gra', tylko wchodzisz w edytuj miasto-> zmien aktywna rodzine, wyskoczy ci komunikat, ze stracisz okazje i pragnienia (ale to nic), klikasz ok i dopiero teraz tworzysz nowa rodzine i wprowadzasz obok tamtej :P

Kamis 02.02.2011 15:10

Fakt, dzięki, pomogło :>

kalafjor 02.02.2011 17:10

Czy tylko u mnie pliki simsów nie chcą się defragmentować?!!:|

Smokk 02.02.2011 17:37

Ja mam takie pytanie, musiałem eksmitować simów żeby przebudować dom. Potem kiedy chciałem zapisać i wyjść z gry pojawiła się informacje że rzeczy w schowku zostaną utracone. Kiedy włączyłem grę nie widzę moich simów. Co się z nimi stało?? czy zostali usunięci?? Jak ich odzyskać??

LillyGreace 02.02.2011 20:15

dzieki za pomoc:)

Fatumka 04.02.2011 18:41

A ja mam takie pytanie natury technicznej... Bo tak znajduje różne rzeczy na necie fajne, ciuszki i w ogóle... I te w formacie sims3pack są później w launcherze... Czy jak je usunę z folderu "pobrane" w launcherze, to stracę je również w grze?
Bo tak dorzucam co jakiś czas nowe rzeczy tam i już nie mam siły sie przez ten stos przekopywać, ale nie chcę ryzykować ^^"

Chryzantem Złocisty 04.02.2011 18:46

możesz usuwać rzeczy z folderu "Downloads" czy tam "Pobrane".
ale nie przez launcher,tylko idziesz do folderu gdzie je wrzuciłaś i stamtąd usuwasz.
po instalacji sims3packi znajdują się gdzie indziej ;)

Fatumka 04.02.2011 18:51

O matko, serio? Dzięki! Uff to mi da przynajmniej 1 giga wolnego miejsca XD

Czechu 04.02.2011 19:57

Nowe miasto:

Witam po wejściu do gry mam tylko Silent Valey czy jakos tak jak inne wybrać ?

Fatumka 04.02.2011 20:02

Sunset Valley pewnie ;)
Jeśli masz tylko podstawową wersję gry dostępne jest tylko jedno miasto. Jeśli masz dodatki jakieś zwykle po prostu obok nazwy miasta jest strzałka, klikasz i wybierasz inne miasto ;)
Można też ściągnąć z internetu miasta takie jak Riverview czy Barnacle Bay(stworzone przez EA) lub miasta stworzone przez innych graczy :) .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25.