![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Czy nastolatek może wozić dziecko w wózku?
Zabijcie mnie, ale zupełnie nie pamiętam, czy nastolatki mogą zabierać dzieci na parcelę publiczną... |
Cytat:
|
Też powiększyłem ale jednak trochę lipa mi się wydaje, że tak z niczego od razu wskakuje się do następnej grupy wiekowej zamiast zachować ciągłość z dotychczasowej gry :D chociaż u mnie to ma taką zaletę, że już dzieciaka nie trzeba karmić, wyciągać i wkładać do łóżka itp, bo robi sobie wszystko już sam :D
|
mam takie pytanko - gry jeszcze nie mam, ale na różnych stronach widziałam, że w pokoleniach będzie można mieć rodzinki gnomów:) czy ktoś już to sprawdzał i czy gnomami da się kierować?
|
Gdzieś widziałam 'niusa', że przy rejestracji pokoleń, dostaniemy za darmo do pobrania "Nowoczesny Apartament" prawda to? I jak mogę to zrobić?
|
Z tego co kojarze, to trzeba kupić z Store Pokolenia, to gratis dostajesz Impreza w plenerze do pobrania
|
A ja mam takie pytanie, czy jak nowożeńcy dostają prezenty to są to tylko takie "symbole", że niby dostali prezent czy coś konkretnego, np. obraz do powieszenia na ścianie?
|
u mnie jak wzieli slub to nic nie bylo w schowku rodziny
|
Bo po weselu trzeba odebrać pocztę klikając na skrzynkę i dopiero potem się pojawia i trzeba napisać listy z podziękowaniem. Moi Simowie dostali wieżę stereo, sprzęt do ćwiczeń, obraz i wiele innych rzeczy :)
|
Świetna sprawa z tymi prezentami! :D Byłoby jeszcze bardziej perfekcyjnie, gdyby to zaproszeni Simowie wręczali paczuszki, ale nie ma co wybrzydzać, pomysł tak czy siak jest zacny. Jeśli nowożeńcy po ślubie wyprowadzają się od rodziców (pewnie mało kto tak gra, ale może jednak), to zawsze mają już parę sprzętów na start :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |