![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
Cytat:
Mi się narazie podoba ta koncepcja miejska, pododawali fajne meble, zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy w praktyce tak to będzie wyglądać ;) |
|
Też lubię nowoczesny styl więc na pewno kupię :D Ale jakiś 1 miesiąć po premierze bo wyjeżdżam :) Ale i tak będę tęsknic za wakacje za moją rodzinką :( bo ze soba biore laptop a TS3 mam na innym kompie. Ale i tak juz nie mogę sie doczekać :D Te okna bekowe sa ;D
|
Cos tych obiektów mało. Ale ia tak pewnie będzie fajne.
|
Ja chcę skompletować wszystkie dodatki\akcesoria, no chyba, że będzie coś, z czego na pewno nie będę korzystać, np. jakiś zestaw z mutantami, czarami czy czymś w tym guście. Nigdy takich dodatków nie lubiłam :)
|
Czary w simach byłyby bez sensu, no chyba, że takie jakie są teraz np.: Podrzucanie książki z przepisem, którego nauczył się sim i jej ,,wybuch".
|
Cytat:
|
Mi te czarownice z dwójki nie pasowały.
Za to abrakadabra do jedynki, z tego co widzę na zwiastunie i gameplay'ach, to był super. A poza tym, wątpię, że kupię te akcesoria. Za mało wprowadzają, na początku bardziej mnie to ,,pociągało" :). |
Mi się ogólnie te wszystkie mutanty, czary itd wydają mega dziecinne. No i nigdy mnie te klimaty nie kręciły.
|
Zgadzam się z anie. Gra jest wtedy mniej realna. Skoro jest to symulator życia, to niech nim pozostanie, bo gdzie w realnym życiu wampiry, chodzące mumie i czary?
Dobrze, że póki co magii nie będzie - przynajmniej nie w Miejskim Życiu :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:26. |